Vad skulle skillnaden bli för dig om du kunde höja din intuition?

Jag gör plats för att utforska kreativ visualisering och min intuition i april. Det är något här som vill vakna till liv. Jag vet inte vad det är men det gör mig galet nyfiken!

Intuition för mig handlar om när jag känner svaret i kroppen. Jag vet. Det kommer information till mig från olika håll. Märkliga håll. Jag behöver vara öppen för att ta emot. Släppa kontrollen på att saker ska se ut på ett visst sätt. När jag möter tvivel så är det viktigt att jag inte släpper taget om min tro utan bara fortsätter.

Att dyka inåt för att ta reda på svar innebär inte bara rosa fluff utan det är otroligt viktigt att lyfta fram sitt mörker och utforska vad det har för budskap.

Det känns som om jag sätter mig i en båt, checkar av att utrustningen är i perfekt skick och sätter segel längs en flod. Den innehåller skumma partier, stilla vattenyta och en ström framåt. Jag lär mig att avläsa ytan på vattnet. När jag kommer in i forsen behöver jag möta min rädsla och förlita mig på att min kropp kan hantera detta. När jag klarat av den första forsen har jag lärt mig något nytt om mig själv. Jag möter en stillhet innan jag kastas in i nästa fors.

Jag behöver utforska okända trakter för att lära känna mig själv bättre. Allting kommer till mig vid rätt tidpunkt. Jag tar mig ut på en färd för att sätta mitt unika uttryck på denna jord i denna tid. Jag är.

Vad skulle skillnaden bli för dig om du kunde höja din intuition?

Kommentera gärna!

Kram Christine

Vill du lära dig mer om kreativ visualisering? Läs mer om min nya idé här.

10 thoughts on “Vad skulle skillnaden bli för dig om du kunde höja din intuition?

 1. Mmm. Den du…

  Jag använder min intuition ganska mycket, och samtidigt – nog fasiken skulle jag kunna använda den, och vara i kontakt med den mycket mer!

  Men vad skulle kunna hända då?
  Säg det!

 2. Att höja sin intuition verkar ju superintressant. att kunna känna på sig saker i förskott och på så vis vara mer förberedd på livet och allt. Ja det skulle inte vara dumt!

 3. Jag litar massor på min intuition. Eller magkänsla … När jag bara vet utan att veta. Håller med dig: lika att våga viktigt se mörkret som ljuset.

  Spännande att få veta hur du gör för att höja intuitionen. Jag skriver. Och är … Och det gör otrolig skillnad! Blanda annat är jag snabbare till beslut och har inte dåligt samvete i samma utsträckning som tidigare.

 4. Jag brukar alltid säga att man ska lita på magkänslan Försöker följa det för det mesta men ibland speciellt i arbetslivet kan man inte välja. Tror att lyssna på sin kropp är viktigt men svårt 😉

 5. Jag använder min intutition allt mer – men mest i situationer som då jag coachar, mycket sällan i naturen. Så det var en intressant idé. Det jag märker är att ju mer jag släpper på den, desto modigare blir jag. Det handlar om en slags tillit till sitt inre. Och detta gör också att jag allt oftare vet vad folk kommer att säga. Magi är ett ord jag använde rom det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *