Vill du lära dig mer om kreativ visualisering?

Ibland blir en ny idé något helt annat. Det är helt ok. Tillit.

Jag släpper kontrollen på att det ska bli på ett visst sätt.

Det som känns rätt i kroppen är det jag ska dela med världen.

Det som började med en bloggidé att skriva om varje dag i april blev istället något annat som jag ännu inte kan sätta namn på. Det känns som en kurs men jag är inte bekväm med det ordet för att beskriva det jag håller på att skapa. Jag har i flera dagar ställt frågan till universum om vad jag ska dra till mig i april och dela med mig av till er. Många idéer har kommit men inte känts rätt.

 • Lekfull april
 • Kreativa övningar
 • Reflektion för att lära känna mig själv
 • Fokus på mig och sätta kärleksfulla gränser
 • Skapa en hälsosam vardag
 • Stärka min självbild/självkärlek


April handlar om spiritualitet. Därför blev det istället “Kreativ visualisering” som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Jag tar hjälp av boken med samma namn och lägger på en TWIST. Jag gör det på mitt sätt och med mitt uttryck. Den kommer bland annat att innehålla:

 • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
 • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
 • 9 meditationer
 • 9 övningar för kreativitet
 • 9 metoder att använda med affirmationer

Jag gör som jag brukar när jag skapar något nytt. Delar med mig medan jag skapar. Tjoho!! Det kommer att pågå under 30 dagar. Känns detta som något du är intresserad av? Kommentera i bloggen med “mejl” eller “facebook” för att markera i vilken form du skulle vilja ta del av detta. Du behöver också vara öppen för förändring och att detta kan växa sig större. Jag har som sagt kommit på detta idag…..

Kostnad? 123 kronor för att blåsa liv i min kreativitet.

KRAM Christine

27 thoughts on “Vill du lära dig mer om kreativ visualisering?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *