Kreativ visualisering börjar den 19 april.

Jag fick en kommentar idag om när jag tänker köra igång min nya idé. Jag fick allt sätta mig en stund och ta några djupa andetag och känna efter. Vid nästa nymåne? Nej, jag känner att jag vill ta hjälp av fullmånens kraft. Min fina vän och kollega stöttade mig med sina fina tankar. Tack Karin!

Kreativ visualisering börjar den 19 april.

Vad innebär kreativ visualisering?

Det är konsten att använda den mentala föreställningsförmågan och affirmationer för att skapa en positiv förändring i sitt liv. Det handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Jag tar hjälp av boken med samma namn och lägger på en TWIST. Jag gör det på mitt sätt och med mitt uttryck. 

Vad innehåller min kurs i kreativ visualisering?

  • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
  • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
  • 9 meditationer
  • 9 övningar för kreativitet
  • 9 metoder att använda med affirmationer

Vad kostar det?

123 kronor.

Hur länge pågår den?

30 dagar.

Var kommer allt att hända?

Jag kommer denna första gång att köra dubbelt via mejl och i FB-grupp.

Vill du hänga på?

Swisha till 0704-968914 och ansök till gruppen.

Frågor?

Kommentera eller skriv till mig.

KRAM Christine

One thought on “Kreativ visualisering börjar den 19 april.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *