Intuitionen kan göra ditt liv roligare. Budskapet till mig idag är FLOW.

Mitt ledord för 2019 är FLOW. Rörelse i lätthet. Det innebär inte att jag inte kommer att mötas av motstånd. Det gör vi alla. Jag väljer att reagera på mitt sätt och känna tacksamhet över att jag får uppleva det jag gör.

När jag drog mitt kort idag fick jag just GO WITH THE FLOW. Det pockar på min uppmärksamhet igen. Just idag sitter jag och skapar på min nya kurs “Kreativ visualisering” så känns det extra angenämt.

“Vägen till mitt mål är och kommer aldrig att vara rak. Den är fylld av oväntade svängar och hinder. Omvägar. Genom att bli frustrerad eller otålig kommer aldrig att vara till min hjälp. Acceptera kaos och motgångar och dansa med de istället för att kämpa mot. Hitta rytmen i min resa.”

Jag känner att jag äntligen skapar det som jag är menad att göra. Möts dagligen av små tecken på att jag är på rätt väg. Känner i hela kroppen att det är såhär det ska kännas. Bara intuitionen kan ge lugn när tankarna skenar iväg. Livet blir smidigare och jag välkomnar alla hinder som vill lära mig något.

Tänk att få tillgång till det du behöver veta i rätt tid, hur magiskt skulle inte det vara? Intuitionen gör inte bara mirakler möjliga utan självklara. Kommentera med “Yay” om du är redo att visualisera ditt kreativa drömliv med mig.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *