Med björnen som kraftdjur.

I natt kom björnen till mig i en dröm. Vi var en stor grupp som befann oss utomhus och lekte. Det var jag och en massa barn. Från ingenstans kom en stor brunbjörn med stora käftar och allt den ville var att leka. Jag såg till att barnen kunde gå därifrån. Vi befann oss på en gräsyta i ett bostadsområde och de kunde ta sig till säkerhet till ett av husen.

Jag befann mig därefter ensam med denna björn i vad som kändes som en lång stund och när jag sa till den att sluta nafsa för att det gjorde ont så lyssnade den. Jag bad den till slut att sluta medan jag långsamt själv tog mig in till huset.

Vårt själsliv har ett inbyggt självliknande system som framför allt ger sig till känna i våra drömmar. I drömmarna finns alltid ett budskap som vi behöver. Det omedvetna ger sig också tillkänna på andra sätt men allra tydligast sker det i våra drömmar.

När jag senare på kvällen skrollade igenom bloggarna på Tarotguiderna så kom björnen upp igen! Vilken synkronicitet! Läs inlägget här.

Kraftdjur – Björn

Nyckelord: Styrka,  överlevare, healer, säker, bestämd, ledarskap, vila

Om Björnen: 
Björnen är en symbol för jordkrafter och styrka. Björnens är en kraftfull guide för emotionell och fysisk helande. 

Ur en shamansk synvinkel är björnen ett oerhört kraftfullt djur. Björnens kraft uppenbarar sig ofta i drömmar. Björnen bär på budskap från naturen, det budskapet ska inte förtryckas! Då skadas livsväven allvarligt. 

Bland amerikanska indianer är Björnen det mäktigaste djuret när det gäller örtkunskap. 

Om dig som har Björnen som kraftdjur:

Du är säker och bestämd. Du har en stark närvaro och är en kraftfull helare, oavsett om ditt fokus är fysisk, emotionell eller spirituell healing.
Din kreativa gnista gör ibland att du behöver perioder där du drar dig undan, och du brukar komma ur dessa perioder med nya idéer och projekt. 
Vinter är definitivt en tid att ära ditt behov av tystnad, ensamhet och tid åt dig själv, medan våren är en tid att agera enligt de tillfällen som finns utlagda framför dig. Gärna under vintern då du som har björnen som kraftdjur drar sig undan för att få idéer och kommer med nya projekt till våren. 
Du är mycket självständig, föredrar att göra saker själv hellre än att be om hjälp. Men du kan även ta tag i saker och tar gärna ledarrollen.
Du är en överlevare.

Om björnen har korsat din väg kanske den vill göra dig uppmärksam om din inre styrka och uthållighet. 

Text om kraftdjur är hittat från annan sida på webben. kraftdjur.ifokus.se

KRAM Christine

Vill du hänga på min nya kurs “Kreativ visualisering” som börjar på fredag? Klicka på länken för att ta del av den första övningen som deltagarna får på fredag.

Här finns länken till övningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *