Är det dags att höja din vibration? Kreativ visualisering börjar den 19 april.

Älskade människa,

du är satt här och nu på denna jord med ett uppdrag. Det finns en mening med att du lever ditt liv just där du är idag. Kanske du tycker att det känns fel och att du vet att du behöver höja din vibration för att nå dit. Kanske du tycker att livet suger. Varje dag är samma sak. Du vill förändra men har ingen aning om var du ska börja. Börja där du är. Bli medveten om vad du vill förändra. Tänk vilken magisk värld vi lever i när ALLA lever med sitt själsuppdrag. Kopplar samman det med sina drivkrafter. 

Vi behöver skapa en förändring. Vi behöver skapa kärleksfulla och äkta relationer. Vi behöver varandra för att överleva. Människan är ett flockdjur. Vi behöver verkligen varandra. Är det dags för dig att höja din vibration? Att äntligen skapa plats för dig att kliva fram i ljuset. 

Kreativ visualisering börjar den 19 april.


Vad innebär kreativ visualisering?

Det är konsten att använda den mentala föreställningsförmågan och affirmationer för att skapa en positiv förändring i sitt liv. Det handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Jag tar hjälp av boken med samma namn och lägger på en TWIST. Jag gör det på mitt sätt och med mitt uttryck. 


Vad innehåller min kurs i kreativ visualisering?

  • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
  • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
  • 9 meditationer
  • 9 övningar för kreativitet
  • 9 metoder att använda med affirmationer


Vad kostar det?

123 kronor.


Hur länge pågår den?

30 dagar (minst)


Var kommer allt att hända?

Jag kommer denna första gång att köra dubbelt via mejl och i FB-grupp.


Vill du hänga på?

Swisha 123kr till 0704-968914 och ansök till gruppen.


Frågor?

Kommentera eller skriv till mig.

KRAM Christine

5 thoughts on “Är det dags att höja din vibration? Kreativ visualisering börjar den 19 april.

  1. Pingback: Dagens budskap.
  2. Pingback: Dagens budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *