Dagens budskap.

Idag väljer jag att dela ett budskap från min tarotkortlek “Sacred path cards”. De ger mig mycket vägledning och varje gång jag lägger samma kort får jag ett nytt budskap till mig eftersom jag varje dag utvecklas och behöver nya tankar för att skapa det som jag vill ha.

Vilket kort talar till dig? Vilket budskap behöver du idag? Stanna upp för en stund och välj ett kort. Därefter skrollar du ner och läser ditt budskap.

Shaman´s death.

Det är tid att avsluta något. Det kallar på dig. Du är redo. Innan du kan föda fram det som väntar behöver du avsluta något. Vanan, attityden, relationen eller vad det än må vara. Du behöver lyfta upp det du inte längre vill ha mer av i ljuset och se på det. Tacka det för att du har fått lära dig det du kan idag. Släpp taget om det och låt det inte längre tynga ner dig. Du skapar ny trygg grund att stå på. Nya äventyr väntar dig och du växer som människa. Släpp taget om gamla mönster som tynger ner din energi.

Thunder-beings.

Du är en katalysator och det är dags att sätta kraften till handling. Du har gåvan att slutföra de uppdrag som kommer till dig. Alltid. Du hittar ett sätt. Om du har kämpat länge och inte känner att du kommer någon vart så är det dags att känna lättnad. Andas. Släpp din frustration och gör det som känns rätt. Kämpa inte emot. Gör det som kommer enkelt till dig. Du har kraften. Energi kan komma till dig i många olika skepnader. Var uppmärksam. Lyssna in till vad du behöver just nu för att ta dig vidare. Allt du behöver kommer till dig. Fyll på med energi lika mycket som du expanderar.

Sun Dance

Vad behöver du släppa taget om för att känna dig påfylld? Det kan vara tvivel eller rädslor som sätter käppar i hjulet för dina drömmar. Du behöver ta hand om dem för att nå dit du längtar efter. Har du en dålig vana som hindrar dig från att känna dig värdig att nå dina mål, då behöver du ta dig an det. Det kan kännas som ett enormt projekt men jag vet att du klarar det. Din skugga är redo att lämna dig. Om du ännu inte lärt dig att dansa med ditt mörker så är det tid nu. Du behöver offra något för att stå kraftfull i din egen sanning.

Kommentera gärna om budskapet känns rätt för dig.

KRAM Christine

Vill du hänga på min nya kurs “Kreativ visualisering” som börjar på fredag? Klicka på länken för att ta del av den första övningen som deltagarna får på fredag.

Här finns länken till övningen.

2 thoughts on “Dagens budskap.

  1. Hej! Tack för ditt budskap, kort nr 3, det är precis där jag är, att släppa saker som inte gynnar längre. stämmer väldigt bra. Kram sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *