Gratis övning från mig! Hur gör man sina drömmar till verklighet?


Vi är snart 700 kreativa och härliga varelser i min FB-grupp Skapa ditt kreativa drömliv. som peppar och stöttar varandra. Kliv gärna in! På bara ett år har den växt supermycket! Jag funderar över hur jag ska fira i gruppen när vi spränger den sjunde nollan….. Spännande!

Vad kan man göra för att göra sina drömmar verkliga? 

Jag kom fram till 5 enkla steg.

1. Ta reda på vad du drömmer om. Att verkligen fundera över vad det är du längtar efter. Ta också reda på vad du är så trött på och som du vill släppa taget om.

2. Ta reda på vilka hinder du har från att nå dem.

3. Dela dina drömmar med rätt människor. Läs mer om det här.

4. Ta reda på vilka steg du behöver ta för att nå drömmen.

5. Gör något aktivt varje dag som tar dig närmre. Varje steg räknas.

Vill du ladda ner min pdf för att hjälpa dig att komma igång? Kommentera “Yes” i bloggen, inte på Facebook för då är risken att jag missar det. När du gjort det skickar jag den till dig och du kommer efter det att få små kärleksfulla nyhetsbrev av mig lite nu och då. Jag skriver när känslan faller på.

Är du nyfiken på kreativ visualisering?

Gilla mig på Facebook.

Följ mig på Instagram.

Ha en härlig måndag!

Kram Christine

13 thoughts on “Gratis övning från mig! Hur gör man sina drömmar till verklighet?

 1. Yes!

  Känns väldigt på pricken rätt för mig just nu. Hade samtal m min coach idag just om att fokusera och därmed ta steg varje dag, medvetet och målmedvetet, för att ta mig närmre min dröm. SÅ Yes yes yes!!

 2. Jag drömmer om att vara ekonomiskt oberoende typ Ingvar Kamprad 😊 Nä skämt åsido, jag är så nöjd med mitt liv just nu och jag önskar lycka och välgång år dig och dina följare (även om jag hajade till vid uttrycket “spränga sjunde nollan” för jag läste det som att du hade 10 000 000 följare snart, se där ett mål att sträva mot 👍😊)

  1. Vad härligt att du har ett härligt liv och njuter av det. Det är ju det, det handlar om. 🙂

  1. Hej!

   Jag har nu tagit bort ditt efternamn i den kommentaren. Jag gjorde det även i denna eftersom du skrivit både för och efternamn här också… Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *