Jag går under ytan på mig själv i maj. #introspektion

För någon vecka sen drömde jag om en björn som ändrade skepnad från brun till vit. När min fina vän Jenny var och hälsade på i lördags berättade jag den för henne och hon stöttade mig till att komma fram till svaret till min dröm. Det är tryggt för mig att förändras. Tiden är kommen. Jag behöver gå in i mig själv för att finna nya svar. Berätta för de som behöver och vill höra.

Jag älskar att lyfta upp andra människors känslor i ljuset och det verkar som att jag glömt bort den viktigaste personen i mitt liv. Jag. I maj ger jag dig möjlighet att lära känna mig lite bättre och jag bjuder in dig att låta mig lära känna dig i kommentarerna. Dela med dig av vad som kommer till dig och dina reflektioner. Spännande att hitta samhörighet med dig.

Varje dag kommer en fråga, avsluta meningen eller något annat. Det ska bli spännande att lära känna mig själv ännu bättre. Vad vill du veta om mig? Berätta gärna så kanske jag delar med mig av just din fråga.

Jag inleder med “5 ord för att beskriva mig” och det är helt klart svårare än jag trodde. Läs inlägget imorgon bitti.

KRAM Christine

12 thoughts on “Jag går under ytan på mig själv i maj. #introspektion

  1. Oh, vilken cool dröm och än häftigare budskap!

    Och du – vill väldigt gärna lära känna både dig och mig bättre, och också oss. Skickar dig ett meddelande på FB för jag tar mig till Hbg om ett par veckors tid, kanske vi kan sammanstråla?!

  2. Så spännande med människor som vill och vågar utvecklas! Heja dig! Här kommer fem ord som beskriver mig – Kreativ, positiv, driven, service minded, närvarande.

  3. Förändras gör man hela tiden, så sakta att man knappt märker det om man inte ser långt tillbaka. Men ibland tar förändringen små skutt 😊 Vem vill du bli till sist?

  4. Jag är nyfiken, kreativ, kärleksfull, otålig och har mycket energi.
    En nyfiken fråga till dig: Varför heter din webbplats tarotguiderna – jag ser inte det innehållet? Eller döljs det liksom under ytan och jag som inte kan särskilt mycket inte kan se det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *