5 ord för att beskriva mig. #introspektion

Att det skulle vara mycket svårare än jag trodde att bryta ner min existens till fem ord. Jag märker direkt hur viktigt detta är för mig. När en egenskap dyker upp för mig så börjar jag att fundera över om det är jag eller något som jag vill vara. Att jag vill uppfattas så för att bli omtyckt. Mycket reflekterande har det blivit under dagen och jag kommer fram till:

Lekfull – Jag älskar mitt inre barn som vill leka, känna sig levande.

Kreativ – Jag hittar nya sätt att uppfatta saker, skapar, målar, skriver.

Intuitiv – Det som känns bra är rätt. Jag lyssnar inåt och låter min inre röst leda mig.

Känslosam – Skrattar, gråter, trött, glad, bitter, arg. Många känslor. Upp och ner.

Ärlig – Jag fick lära mig den hårda vägen att bara att säga det jag kan stå för. En gång när jag gick i åttan så sa jag något dumt om min bästa vän (som jag ångrar otroligt för det handlade bara om avundsjuka för att hon hade utvecklats mer än mig), nästa dag vände alla min rygg. Jag blev helt ensam. Idag vet jag, kan jag inte säga det till personen i fråga så håller jag tyst.

Kommentera gärna med dina reflektioner

KRAM Christine

4 thoughts on “5 ord för att beskriva mig. #introspektion

  1. Bra! Skönt att du är såpass öppen och ärlig ang. din kompis. Det känns befriande för mig för det är inte så ofta människor vågar va så öppna! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *