Att söka sig själv och våga finna! #gästbloggare

Kreativitet har många ansikten och betyder olika för oss alla. Jag vill bjuda in kreativa människor att dela sina innersta tankar om det här ämnet som ligger mig så varmt om hjärtat genom att gästblogga hos mig. Alla gör det på sitt sätt och sätter sitt unika avtryck. Dela gärna inlägget så att vi sprider kreativa tankar till så många det bara går! Idag är det Linda Lii som så vackert delar med sig av sin resa.

________________________________________________________________

Det har varit en resa längst med en guppig stig – ömsom har det gjort ont och ömsom har det varit glädjefyllt. Nu har jag kommit hit, till den plats där jag står stark och stolt – över att vara jag.

Min resa, allt jag har gjort, gått igenom och lärt i mitt liv har visat prov på en hel massa driv styrka och mod. Samtidigt inser jag att jag har nog aldrig varit så modig som jag känner mig just nu. Steget ut i frihet, att kliva ur trygghetszonen, sluta lyssna på alla borden, ramar och regler … att istället lyssna inåt, på min inre visdom och sakta, i min egen takt, börja gå längst min egen väg. Resan må vara skakig och leda in på okänd mark, men den är framförallt glädjefylld och bara vetskapen att jag går mot mina drömmar och oupptäckta mål. Jag älskar varje sekund.

Äntligen gör jag det jag är här för att göra. Att använda mina gåvor, att stötta, vägleda och vara en förebild, är galet stort. Jag växer med resan och jag lär mig varje dag. I torsdags nådde jag botten, på fredagen dök jag ännu djupare … och där nere i djupet fann jag skatten av glittrande pärlor som var menade bara för mig. Mitt eget glitter, skatten från mitt innersta. Det är dags nu, att släppa skynket och bringa modet till att helt och fullt vara jag!

Sen jag startade mitt företag har jag föreläst, deltagit i mässor och minglat på de rätta ställena. För att det är så man gör … visar upp sitt företag och knyter kontakter. För vem, för vad och varför? Resultatet gör att jag blir sjuk, utmattad,utan kraft och tvingas vila i flera veckor, det är det inte värt.

Därför går jag nu från en scen där jag agerat vad andra vill se, vad jag förväntas visa upp, genom läskiga kulisser till den plats där jag vågar vara jag. Där jag ska stå upp för vem jag är och för mina talanger. Jag vet nu att jag är modig nog att stå upp för mig själv och stolt visa vem jag är. Om jag vågar, vågar fler, visa sin skörhet, sitt rätta jag och finna gåvan i det.

Om jag vågar vara jag – så vågar du vara du.

Glädjen spritter i mig. Det som alltid varit fel är plötsligt helt rätt. Jag bestämmer själv och utför på mina villkor. Tyst, hyperkänslig och intuitiv, reagerar både mer större och kraftigare än många andra. Utrustad med ständigt aktiverade superkänsliga känselspröt, det är min superkraft.

Från och med idag gör jag inget som gör ont i själen. Från och med nu sker allt på mina villkor. Jag är tydlig med att jag jobbar på distans och online, att jag hellre chattar än pratar och att jag framförallt är tillgänglig i skrift. Mina kunskaper och erfarenheter är unika. De som vill dela dem förstår. Jag delar min visdom när jag bloggar, fotar, och skriver. Mina utbildningar sker online, liksom mina konsultationer, mitt peppande och mitt stöd. Jag finns ett knapptryck bort så tveka inte – men skriv!

Med kärlek, Linda Lii

Lindas hemsida.

Följ Linda på Instagram.

Gilla Linda på Facebook.

Ta del av Lindas erbjudande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *