Dagens budskap.

Det finns en mening med att just du har hittat till min blogg i denna stund. Innan du väljer kort och läser budskapet så vill jag att du blundar och tar några djupa andetag. Landa i kroppen. Öppna ögonen och välj vilket budskap du behöver idag.

1- Transformation

Ibland räcker det att förändra en liten vana i livet för att skapa stor förändring. Ibland behövs en omvälvande förändring som du vet kommer att förändra ditt liv till det som du längtar efter. Du känner motstånd och vet inte om du vågar. Gör. Agera. Det är dags för dig att transformera ditt liv och leva i linje med din passion. Ditt ljus behöver lysa starkare. Ge dig hän och kom ihåg att lyssna inåt. Din magkänsla leder dig alltid rätt. Låt den tysta rösten få mer plats att stötta dig i din resa.

2- Communication

Världen behöver lyssna till ditt budskap. Du har en gåva att kommunicera med människor och du behöver stärka din kommunikation med dig själv. Praktisera varje dag. Du behöver bli knivskarp både på att lyssna inåt och förmedla det budskapet vidare till andra människor att inspireras av. Du kommer närmre din själ och på det sättet gör du den rösten hörd för världen att följa.

3- Rest

Hedra din kropp att ge den det den behöver. När du ger av dig själv till andra behöver den återhämta sig. När du inte lyssnar går allting fel. Misstag, missförstånd och otur följer dig när du inte gör det du behöver för att återhämta kropp och själ. Du kommer att bli förvånad över hur mycket lättare livet blir efter bara en god natts sömn eller en meditationsövning. Gör något idag för att hedra och känna tacksamhet över den kropp som bär dig genom detta livet på jorden. Du kommer att bli förvånad över vilka framgångar du får genom att göra just detta.

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget.

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Datum är inte satt men jag känner att det börjar bli dags igen. Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Idag är dag 23 av 30 och dagens ämne är “FRIGÖRELSE”

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? Signa upp dig för att bli inspirerad!

Kram Christine

2 thoughts on “Dagens budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *