Jag tänker återuppta min coachning. Erbjudande i inlägget.

För några veckor sen blev jag kontaktad av en härlig kvinna som för mer än två år sen tog del av ett erbjudande jag la ut på min blogg. I samband med att man köpte “Självcoachningsprogrammet” så fick man även fem sessioner med mig. Vi har haft sporadisk kontakt och jag har hela tiden sagt att när hon är redo så är jag där. Nu är hon redo.

Vi hade session två förra veckan och det ger mig en sån härlig energi efteråt. En energi som jag saknat. Hon sa själv att hon blev så glad av att prata med mig. Superkul! Det som har hindrat mig är att ha en dag och tid att passa. Rädslan över att jag inte är på “rätt” humör vilket nu känns ganska tramsigt. Med rätt klient ger det mig minst lika mycket energi. Därför återupptar jag det igen efter en lång tids vilan. Jag erkänner att jag känner mig lite som Bambi på hal is men för att bli knivskarp på något så behöver jag utsätta mig för det ofta.

Det är så många som sitter ensamma i sin kammare med massor av idéer som aldrig blir av för att man inte vet hur man ska ta sig framåt eller som sitter fast i gamla tankemönster och inte ser sin egen potential. Jag vill lyfta upp alla de i strålkastaren. Tänk vilken härlig värld vi lever i när alla ser sin egen potential.

Detta kan ske på tre olika sätt.

-Är du som jag var för några år sen, inte redo att prata högt om dina känslor så finns möjligheten att chatta med mig. Fortfarande kan jag i många lägen behöva fundera över vad det är jag känner egentligen. Det är helt ok.

-Är du redo för att få coachning av mig via Skype, Zoom eller Facetime men inte vill visa dig i bild? Du kan känna dig trygg med att det är helt ok.

-Vill du få min support via Skype, Zoom eller Facetime med video för att du vill ha alla intryck av ljud och bild. Det är helt ok.

Det som är viktigt att få den support som passar dig och var öppen för att dina behov kan förändras. Det som känns rätt idag kan kännas fel imorgon. Kanske du börjar med att chatta med mig men sen känner du att en session hade varit magisk. Lyssna inåt. Känn efter. Jag tänker inte sätta upp några tider eller antal personer som kommer att få ta del av detta. Det kommer att sköta sig själv. Jag har tillit till att det blir som det ska.

En session varar 30 minuter och oavsett vilket sätt du väljer så är kostnaden 123 kronor. Det är den summan jag brukar ta när jag inleder något nytt. Känner du att detta talar till dig så tänk inte så mycket utan agera och gör detta för att påbörja din förändringsprocess. Skriv till mig eller kommentera så vi kan hitta en tid tillsammans.

Jag vill också vara öppen med att samtalet kan spelas in i syfte att få min certifiering. Jag är sjukt bra på att påbörja saker och det tar tid för mig att slutföra…..

Detta är inte för dig som lägger ditt liv i andra människors händer eller dig som inte tar ansvar för ditt liv. Du behöver vara villig att tänka nya tankar och se möjligheter istället för hinder. Är detta du?

KRAM Christine

9 thoughts on “Jag tänker återuppta min coachning. Erbjudande i inlägget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *