Du är källan till alla dina känslor. Gratis övning från min kurs “Kreativ visualisering”.

Du kan när som helst göra ett val att förändra dina känslor om de inte passar dig längre. Men, hur gör jag det? kanske du tänker. För de flesta av oss är det konstigt nog “naturligt” att ha alla de här negativa känslorna om andra personer och om oss själv för den delen. Vi tror att det behöver finnas en anledning till att tillåta oss att må bra.

Hur märkligt är inte det egentligen om man tänker efter? Varför ska jag komma på en anledning till att känna kärlek och glädje till mig själv? Jag är ju trots allt den viktigaste personen i mitt liv. Utan mig så har jag inget liv eller syfte på denna vackra moder Jord som vi behöver känna mer omsorg för.

Du behöver “bara” bestämma dig för att må bra. Bestäm dig här och nu att må bra för att du lever i denna stunden. Bestäm dig för att du vill leva ditt liv med glädje och kärlek till dig själv. När du känner det inför dig själv kan du också sprida det vidare till andra. Du behöver inte vänta på något för att du ska känna detta. Här och nu. Kärlek.

Det är detta som är min intention med “23 dagar av tacksamhet med en twist”. När vi fokuserar på att ge oss själva kärlek, kan vi också ge mera av oss själva till andra. Vi skapar en kärleksfullare moder Jord. Vi tar mer hand om varandra och hjälper varandra istället för att leva ett liv i brist.

Häng gärna på! Vi börjar den 3 juni och jag har redan tjuvstartat med reflekterande frågor! 🙂 Swisha 123 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen. Jag godkänner dig på studs!

Nu till övningen som jag lovade….. För att ta del av den så behöver du signa upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord. Den är enkel att börja med för att träna på kreativ visualisering.

6 thoughts on “Du är källan till alla dina känslor. Gratis övning från min kurs “Kreativ visualisering”.

  1. Ja – vad är det med oss som gör att vi tror att vi ska gå runt och ha det ganska kasst eller halvmediokert? Och för att må bra och vara goa o glada behöver vi ha en anledning?!

    Födsel och ohejdad vana? Normer? Säkert en salig blandning, men inte ska vi komma här och tro att vi är nåt 😉

    HEJA DIG so bidrar till en bättre värld!

  2. Jag är med på att “långsamma” känslor går att styra. Typ att inte gå omkring och vara bitter. Men jag minns hur förvånad jag blev över min egen reaktion när min älskade pappa dog. Inte alls oväntat, en lättnad för honom och även för oss. Ändå en känslostorm som fick mig att gråta, bli förvirrad, bli klartänkt, frysa, nästan svimma, bli totalt utmattad av kroppslig spänning… Jag stod som utanför mig själv och observerade. Jättekonstigt. Liknande men mildare reaktioner i andra sammanhang har lärt mig att inte ignorera känslor. De vill oss något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *