Vilken fantastisk kreativ coachsession jag har haft idag!

Jag kan inte riktigt förstå varför jag lät min coachning rinna ut i sanden. Jag tror att det handlade om att jag inte tyckte om att ha en tid att passa och att det var svårt att få klienter att anlita mig.

Nu har jag fått tillbaka energin i detta och på något magiskt sätt har jag dragit till mig underbara klienter. Dagens samtal var fyllt av sprudlande glädje. En stund in i samtalet så sa hon att jag sprider positiv energi och att jag genom mina frågor får hennes hjärna att ”komma” igång. Plus att jag är ett härligt bollplank. Vilken fantastisk komplimang som värmde så gott inom mig. Det får mig att känna mig betydelsefull.

Såklart är inte alla sessioner sprudlande glada, ibland behöver man lyfta upp sitt mörker för att ta reda på vilket budskap det bär på. Alla känslor är lika mycket värda.

Vem är min idealklient?

Länge, länge tänkte jag att det är väl alla. Jag vill ju hjälpa alla. Nej, jag har insett att jag inte passar för alla. En idealklient ska ge mig lika mycket energi tillbaka som jag överför till den. Jag delar med mig av några saker som jag kommit på. Känner du igen dig? Är du min idealklient?

  • Har påbörjat sin spirituella resa.
  • Behöver någon att bolla sin kreativitet med.
  • Har många idéer som man vill förverkliga.
  • Vet att alla svaren finns inom oss.
  • Lägger inte ansvaret på någon annan.
  • Är beredd på att förändra det som inte längre passar.

Vill du boka in ett kreativt samtal? Läs mer om vad det innebär här.

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Nästa omgång börjar redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

6 thoughts on “Vilken fantastisk kreativ coachsession jag har haft idag!

  1. Jag har coachat sedan 2011, men aldrig lagt så särdeles stort fokus på det. Men nu, liksom du, har energin kommit tillbaka och jag vill coacha mer. Och har också, som av en slump händelsevis, fått syn på de egenskaper min idealklient “besitter”. Så klargörande att få syn på!

  2. Jag har coachat länge och det går lite i vågor. För mig är det rätt lagom med 2-3 klienter i veckan. I förrgår hade jag också en magisk session, där min klient äntligen öppnade hjärtat för sin sårbarhet. Så vackert att närvara !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *