Något vi inte ska behöva sakna är kärleken till oss själva.

Idag började min dag med en promenad med vår vovve “Lillebror”. Jag vet inte om jag har berättat men för åtta veckor sen hämtade vi hem vår lilla hund. Länge har vi funderat på att skaffa hund och jag och min man har haft tillit till att det blir rätt hund vid rätt tidpunkt. Det blev en liten Podengo och han är så söt! Jag får inte mycket gjort hemma men det spelar inte så stor roll.

Jag satte mig på mattan för att meditera och dra ett kort för att sätta intentionen med min dag. Andas in, andas ut. Därefter drack jag min kopp kaffe med Lillebror bredvid mig i fåtöljen. Jag älskar de dagarna som jag verkligen kan mjukstarta.

Sedan väntade en coachsession med en fantastisk kvinna. Det är mycket intressant att jag kan spegla mig själv i de klienter som dras till mig. Jag har verkligen saknat att coacha. Det inser jag inte förrän nu. Då slås jag av att det är nyttigt att hinna sakna något och lägga märke till betydelsen det tillför i ens liv. Vilken härlig insikt jag fick. Magiskt! Även här hade jag Lillebror vid min sida. Jag brukar sitta i min säng när jag har klienter. Det är en plats där jag får vara ifred.

Något vi däremot aldrig ska sakna är kärleken till oss själva. När vi älskar och accepterar oss själva för den vi är här och nu så kan vi också ge mer av oss själva till andra. Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”! Jag har precis bestämt mig för att twista till den ännu mera! Swisha 123 kronor till 0704-968914 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi är redan 13 förväntansfulla kvinnor som vill känna mer kärlek till oss själva.

Kram Christine

Vill du boka in ett kreativt samtal? Läs mer om vad det innebär här.

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Nästa omgång börjar redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

4 thoughts on “Något vi inte ska behöva sakna är kärleken till oss själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *