Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG4

För de flesta människor är rädslan över att förlora något starkare än önskan att få något. De flesta skulle kämpa mycket mer för att hålla fast vid vad de redan har istället för att ta de riskerna för att uppfylla sina drömmar.

Vad skulle vara mest betydelsefullt för dig; att stanna kvar på ett jobb som är tryggt men tråkigt eller ta risken att lyckas med din egen affärsidé?

Kommentera gärna med de tankar som dyker upp i dig.

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget.


Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Läs mer om den här. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Det känns lite tomt när en idé har kommit till sitt slut men nästa omgång är redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *