Tystnaden är en plats där underbara saker händer.

Kraften i tystnaden. Tystnaden är näring för själen. En gåva att hedra.

Om vi inte får tystnad kan vi vissna bort. Vi slutar ta till vara på möjligheter.

Tystnaden är en magisk plats där underbara saker händer. Det är då vi kommer i kontakt med vår inre röst, vår intuition, våra djupaste känslor, drömmar och önskningar.

Det slår mig att jag under så många år var rädd för tystnaden. Jag var rädd för mina tankar. Alla negativa tankar upptog så mycket av min tid.

Idag är tystnaden en av mina bästa vänner. Jag går sönder om jag inte får tid för mig själv i stillhet och i tystnad. Jag hämtar kraft inom mig. Det är en förtrollad plats där allt är möjligt. Jag skapar min egen värld.

Det är så viktigt att skapa en fin balans mellan aktivitet och vila. Många har växt upp med uppfattningen att det är något fult att inte göra något hela tiden. Jag möter så många kvinnor som har dåligt samvete över att göra något för sig själv, som att sitta en stund i tystnad varje dag. Känner du att du hela tiden behöver prestera för att vara betydelsefull?

Du går miste om livets största njutning i så fall. Du behöver tid i tystnad för att kliva in i din fulla kraft.

Är du rädd för tystnaden?

Att vara rädd för tystnaden är att vara rädd för sig själv.

KRAM Christine

Vill du boka in ett kreativt samtal med mig? Läs mer om det här. Första sessionen varar i 30 minuter.

4 thoughts on “Tystnaden är en plats där underbara saker händer.

  1. Nog för att mitt liv just nu går i trehundranittio, men tystnaden. Den värnar jag! Och liksom du har även jag varit rädd för den förut. Då, när jag hade en inre dialog i diktator-ton. Då var tystnaden otäck. Men inte nu!

  2. Jag har slutat springa ifrån mig själv, i alla fall för det mesta. När jag sprang var jag rädd för tystnaden – eller snarare rädd att bli så stilla att jag kom i kontakt med mig själv. Jag var så rädd för monstret jag trodde bodde där, i mig. Numera är det lättare att vara i tystnad och känna friden som också bor där.

  3. Ja, träffar också kvinnor med dåliga samveten över alla borden och måsten. Som inte har tid med tystnad … De som har präntat in det i våra gener fick tystnad och lugn utan att behöva jobba för det. Men det var då. Nya tider, nya förutsättningar och ja, håller med: att våga vara med sig själv i tystnad är … skitjobbigt i början, men sen. WOW vad det ger livet mer liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *