Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG10

Jag är verkligen efter i min utmaning. Idag är det dag 13 och jag har inte skrivit dag 10 ännu. Jag skulle kunna hantera detta med att känna mig stressad eller misslyckad. Det hade jag säkert gjort för nåt år sen. Om jag inte gör som jag säger att jag ska, så har jag misslyckats.

Så ser jag inte längre på det. Jag har påbörjat något som kommer att slutföras när jag och tiden är kommen. Något är uppstartat och håller på att växa. Det känns spännande och jag har tillit till att det blir som det ska.

Viljekraft fungerar aldrig.

Jo, det fungerar ett tag…. Tills man tappar tron och återgår till gamla mönster. Jag slutade röka många gånger. När viljan tog slut så tog jag en cigarett för jag hade ju varit duktig så länge. Så nej, viljestyrka håller inte i längden.

Det du istället behöver göra är att byta ut dina associationer angående det du vill förändra. Glöm aldrig bort de negativa känslorna du har haft. Använd dem. Omvandla dem. Skapa nya lustfyllda känslor.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera gärna i bloggen. Det gör att fler kan hitta mig och läsa mina budskap. Jag blir så tacksam över att läsa din kommentar.

Vill du få mina kärleksfulla nyhetsbrev?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *