Var sak har sin tid och plats.

Ibland har jag tusen tankar som jag vill dela med mig av till dig och ibland är det tomt. Just nu är det tomt och det är okej. Andra saker i mitt liv har fått mer uppmärksamhet. Saker som är betydelsefulla för mig.

Det finns en mening med allt som kommer vår väg genom livet. Det är jag helt övertygad om. Just nu är det känslorna maktlöshet och hoppfullhet. Ibland behöver man gräva djupt inom sig för att hitta nya svar.

Saker händer för en orsak och det finns alltid en lärdom i allt vi möter. När man är mitt uppe i all kaos kan det vara sjukt svårt att se eller förstå varför detta händer just mig.

Jag befinner mig nu i en känslomässig bergochdalbana.

Många känslor. Gråt. Skratt. Sorg. Maktlöshet. Hoppfullhet. Kärlek.

Livet händer för oss. Jag har blivit medveten om att stanna upp och känna tacksamhet för de små sakerna i livet som har stor betydelse för mig.

Att berätta hur jag känner för mig själv och andra har fått en helt ny dimension av betydelse i mitt liv.

Om du älskar någon, berätta det. Säg det högt.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *