Kan man koka schampo av tvättnötter?

Jag har väldigt känslig hud och just nu är det något som stör. Det brukar bero på att jag ätit något som min kropp inte vill ha men jag kan inte förstå vad det skulle vara just nu. Min hårbotten kliar och jag har fått utslag på kroppen. Mestadels i ansikte och hals. Utrensning. Jag vet. Suck.

Innan det blir bättre blir det värre. Jobbigt men det är bara att hantera. Alltid när jag möts av kroppens signaler så vill jag ta reda på vad det handlar om. Därför är min bok “Kroppen talar till dig” hjälpsam.

Röda prickar på kroppen indikerar inre kontroll. När man möts av utslag i ansikte och hals som jag gör så brukar det bero på att inte kunna möta andras förväntningar eller att inte leva upp till vad de förväntar sig om mig. Stämmer. Jag behöver acceptera mig själv precis så som jag är idag.

Det är så enkelt att säga detta till någon annan. Det är så enkelt att se andra människors gåvor och styrkor. Att blotta mig och be om stöttning är inte något som jag är van vid. Andas. Djupa andetag.

Tillbaka till frågan om man kan koka schampo av tvättnötter. Ja, det kan man. Efteråt sköljer jag med äppelcidervinäger för att håret inte ska bli så strävt…

Kram Christine

2 thoughts on “Kan man koka schampo av tvättnötter?

 1. Ja underlättar veta varför grunden. Men tänker själv gör det minst en gång i veckan olja håringpackning i alla fall så hjälper det mig. Kokos olja är magiskt. Prova sig fram.
  Ja så är nog för många men många vill helst gå förbi det andar mm vill säga via mig. Då är medfödd med fantastisk gåva.

  Dels fot till mig text min saning. Det har jag märkt kraftigt att inte ska helst synas höras faktiskt .. Enkelt då vet man att dom har ej rent mjöl i påsen!! ?

  Då jag är noga på mitt sätt.
  Har alltid vart omständig gäller vanliga värden folk allt det.
  Man kan nog säga är bakom fram rent ut sagt. Dvs att underversum är helande renande befriande härlig känsla är det lycko rus i visst till stånd. Då när jag hänger med vad dem menar. Flytter på fort då. Men är kul som bara den.. renar chals chakrat dagligen flera gånger om dagen beroende på hur plågsam smärtsam årstiden är !

  Nästa steg jag gör är fantisera om Nordpolen massor snö. Viluserar det alltså är magiskt 2014 var jobbigt år över lag på tussen sett. Föra året panik 24 07 i evighet . ?.
  Det vill andarna ska visa synas höras så fler likasinnade hittar en. Då man kan stöta varandra. En hoppa framför ett tåg som sommar nördar inte fattar el vill inte se den sanningen. Stort ego själv upptagna ras sort !!!! Det är för mig inte rent mjöl i påsen. ?
  Så litet ledtråd tanke gång om blivit sån snurra knor på tråden.

  Så är klurigt med vanliga värden.
  Men har hög till lit till mig själv och det andliga änglarna mm.
  Jag vågat det här väldigt länge faktiskt i fysiska värden. Är totalt o rädd . Medveten att många inte har empati för värme känsliga . Men för mig viktigt lysna på vad andar och min djupa in sida vill det är så rätt det jag gör nu. ???? Stor bonus belöning blir efter här tuffa svarta pergoden . Segt tills dess. . Sen om sommar nördar stör sig att jag vågar följa min in sida är inte mitt problem. Men jag har rätt säga min saning!! hämaka farliga årstiden nu tid.
  Är mycket farligare värre en för. Jag är vaken mer folk förstår hörande klar syn känsla. Är djupt intresserad på spesefickt anorlunda jag trivs utmärkt med mig själv i det har uppnått fot klarhet i.

  Men en broms klos som måste få buck på som gör blir dimmigt i mina sinnen.
  Jag vet vem stad allt det så men ändå är det apa jobbigt envist inte vill aceptera jag inte vill.lyckades få den det 2015 vinter då var svensk vinter. Men via annan som är tvilling själ.
  Så via han så var det i gång igen.
  Försökte lura en med vara han alltså på verka mina känslor tankar mm. Det gick jag ej på. Där efter har blivit jobbigare ..

  Då andarna gav varning symboler! Vilket är grymt tacksam för har haft tillräckligt som yngre. . Så är kräsen gäller folk har listig smart taktik ut går i från !! ☺oavsett läge sitaskon. . Mvh givmild Emma.

 2. Du kan använda havregryn som du masserar in i håret sen borstar ur noggrant. Det ska ta med sig smuts och fett. Ren havre är dessutom naturligt fri från gluten. Önskar dig snabb bättring. Lite sommar sol med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *