Jag trampar ny stig i mitt liv.

Idag när jag var ute på en promenad med vår hund “Lillebror” tillsammans med min man så fick jag en fix idé av att bryta av från stigen vi följde och jag gick in i skogen. Jag har alltid älskat ljudet när mina fötter möter löv och kvistar på marken.

Det kändes som att jag var barn på nytt. Utforskade. Kände nyfikenhet inför det okända. Så mysigt! Jag minns att det alltid stod i mitt stjärntecken att jag trivs i skogen. Som barn tänkte jag att det var helt galet! Idag känner jag ett enormt lugn i kroppen. Jag hämtar energi. Skynda inte på mig för det är det sista jag behöver.

Insikten jag fick till mig på dagens promenad är att jag kan inte vara mig själv fullt ut om jag försöker efterlikna någon annan. Jag behöver kliva in i mig själv ännu mera. Trampa min egen stig. Tro på mitt budskap till världen. Jag vet att jag har ett stort avtryck till världen när min tid på jorden är slut. Så många berättelser, kanaliseringar och ringar på vattnet jag skapar och kommer att skapa.

Till de som tryckt ner mig i skorna när jag visat mig själv och blottat mig, ni är inte värda min energi. Jag väljer att se er som en lärdom. Allt som kommer min väg är en del i mitt lärande. Det jag drar till mig bär på min energi. För att lyfta den behöver jag lyfta min egen energi. Svårare än så är det inte.

Det är grymt svårt att placera mig i ett fack. Många pratar om att nischa sig. Det har aldrig riktigt passat mig. De som kommer min väg är meningen att möta mig.

Jag vill coacha mer! Det vet jag. Det finns så många olika sorters klienter.

En del vet att de vill skapa en förändring. Jag är där!

En del vill ha kreativ pepp. Jag är där!

En del är så trött på sitt liv och är så redo för förändring. Jag är där!

En del har en kreativ idé men är osäker på nästa steg. Jag är där!

En del behöver något helt annat. Jag är där!

Vill du anlita mig som kreativitetscoach, soulcoach eller vad du än vill kalla mig; hör av dig. Tveka inte! Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *