Din självbild är den du föreställer dig att du är.

Din självbild är inget som du skapat på egen hand. Du har fått mycket hjälp utifrån. Människor har sagt åt dig vad som är ok att vara. Vad som är ok att säga. Hur man ska bete sig. Du har lyssnat och anpassat dig för att passa in. Det värsta som kan hända är ju att bli utstött och oälskad. Vi har en förmåga att se på oss själva genom andra människors ögon. Det andra människor ser är oftast det som de sett hos dig förut. Det innebär inte att det är du. Det innebär egentligen bara att det är så du beter dig för att inte bli utstött av dem.

Även om din självbild är en fantasibild så har den otroligt stor makt över ditt liv så som du upplever det. Ditt beteende styrs av den mentala föreställningen du har om dig själv. Varje dag talar den om för dig hur du ska bete dig.

Hur ofta tänker du på saker som händer i ditt liv med ditt eget namn eller “jag”? Oftast generaliserar människor och använder ordet “man”. Börja nu med att bli medveten om hur du pratar om ditt eget liv.

Börja att säga “jag” när du pratar om dig själv. Superviktigt!

Kram Christine

Kreativ visualisering börjar 1 augusti (jag tror att det blir ett senare datum och jag berättar varför i mitt nyhetsbrev som du kan signa upp dig till här). Imorgon delar jag en av meditationerna i mitt nyhetsbrev. “Möt din inre guide” Signa upp dig här för att ta del av den här.

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du ta dig ur antaganden i ditt liv som begränsar dig? Anlita mig som intuitiv kreativitetscoach. Tveka inte! Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *