Är du nyfiken på 23 dagar av tacksamhet med en TWIST”?

Jag har till och med tappat räkningen på hur många gånger jag har kört denna magiska tacksamhetsövning. Det som jag aldrig glömmer är hur betydelsefull den varit för så många kvinnor. Därför fortsätter jag. Plus att jag själv får sån inspiration och glädje! Tänk vad som kan hända i ett forum där du är älskad för den du är. Ingen dömer dig utan istället lyfter dig. Du kan visa ditt mörker och mötas av empati. Magiskt!

Jag vill göra ett avtryck till en bättre värld och jag vet att denna skapar ringar på vattnet. Vi behöver aktivt fokusera på kärleken till oss själva varje dag. VARJE DAG. Superviktigt!

Som kvinna är det så lätt att tappa bort sig själv för att vara där för alla andra. Hålla upp en fin fasad. Inte ta för mycket plats. Passa in. Göra så som det förväntas av en. Vara sig själv men inte sticka ut.

Urk! Jag pallar verkligen inte längre! Jag har supersvårt för att sitta och småprata om livet med människor bara för att. Vem vill göra det? Nej, jag vill ha djupa och flummiga konversationer med människor som ger mig något tillbaka. Vem håller med mig? Räck upp en hand.

För att få tillbaka kärleken till sig själv har jag skapat “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” och det handlar om att varje dag vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig själv på tre olika sätt. Jag kommer att dela med mig av tre slumpmässigt utvalda dagar från min tacksamhetsövning i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Häng gärna på för i augusti kommer jag dessutom att varje dag dela med mig av en reflekterande fråga som kan kännas enkel till en början men som kanske inte är så lätt att svara på som du tror.

Välkommen in!

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *