Vad jag är mest stolt över.

Jag inleder denna månaden med reflekterande frågor. Det är ett sätt för dig att lära känna mig och jag hoppas och önskar att du kommenterar med dina svar så att jag kan lära känna dig?

Vad är jag mest stolt över?

Svårigheten med denna frågan är att begränsa mig, att välja en sak. Det är så mycket som jag har gjort och gått igenom som jag är stolt över. Gamla värderingar som säger att jag ska svara på ett visst sätt. Såklart måste jag vara mest tacksam för min familj. Eller?

Eftersom jag tränar på att vända blicken inåt och känna tacksamhet för mig själv ännu mer så är mitt svar. Trumvirvel….. På tre olika sätt…

Jag är stolt över att min familj valde mig som kvinna, mamma, vän, älskare, tokfåne, galenpanna, utmanare, häxa, bohem och alla andra karaktärer jag är i vår familj.

Jag är stolt över att jag är den kvinna som jag är idag. Jag bär många motgångar med mig längs min otrampade stig. Många omvägar har jag tagit. De har alla skänkt mig en gåva. En gåva som jag inte såg då men som är så självklar idag. Tack.

Jag är stolt över att jag vågar följa min intuition och faktiskt gör mina drömmar till verklighet. I så många år gick jag runt och försökte tänka ut alla möjliga scenarion till förverkligandet. Det ledde bara till att jag istället fick se när alla andra vågade. Jag bestämde mig för att låta rädslan följa med mig längs vägen istället för att bli ledd av den.

KRAM Christine

10 thoughts on “Vad jag är mest stolt över.

  1. jag är mest stolt över min katt Sotis som är världens bästa kompis. han känner när jag är ledsen och jag får gråta i hans päls. stolt över alla gånger jag lyckats gå ner i vikt även om jag alltid gått upp igen… mkt pga psykiatrin. jag tar inte bort eget ansvar men det är svårt att ändra kost när man är inlagd. jag ar stolt över att jag fortfarande är kvar trots allt. jag kan acceptera mig själv som jag är. Allt handlar inte om att vara smal…

    1. Vad härligt det är med djuren! Att de känner av våra känslor. Jag har också fått tröst många gånger av mina.
      Jag är så glad över att du är kvar och att du accepterar dig så som du är. Det handlar inte om att vara smal. Det handlar om att älska och acceptera sig själv för den man är med alla fel och brister man än känner att man har. All kärlek till dig! <3

  2. Stolt nöjd över har sjuksköterska till hund synlighet så här års är det toppen. Sen att även med kampas med alla motgångar hit dit. Fast orken tryter tålamodet tryter enormt nu. Har inga barn. Men 2hundar en katt. Galet ljupt intresserad av allt i osynliga vägen så svensk äkta vinter minst 12minus dag som natt massor snö. ???? Krivativ perioder men öppen för andliga vägen.

  3. Åh vilken svår fråga. Det är mycket jag är stolt över. Kanske mest över att jag mer och mer vågar vara mig själv. Tillsammans med mig själv och andra blommar jag. Tänk att jag blivit en kärlekskrigare, fått så fina barn, lever ett njutningsrikt liv. Och så är det fantastiskt att skapa något eget – som Lekfull tantra. Och samtidigt känna att jag har hjälp av något som är större än mig.

  4. Fina värden att vara stolt över ❤
    Jag är bara stolt över att jag är jag -allt det jag är och står för. Har slutat tjafsa med mig själv.

  5. Det där med att inte låta rädslan styra, utan följa med på vägen: underbart!!!

    Jag är stolt över att jag vågar vara mig själv och älska mig själv. OCH över att det precis det jag lär ut till min kunder, både alla kloka kvinnor som vill skaffa hälsosamma vanor och hälsoföretagarna jag coachar. Ja, så är jag überstolt över mina vuxna söner, över min hund och över livet jag har skapat …

  6. Vad jag är mest stolt över… att jag kan se hur jag växer, hur jag expanderar, hur jag t ex tabbar mig och då inte bankar på mig själv utan står för tabben, ber om förlåtelse, och samtidigt drar lärdom. Det, är jag stolt över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *