Vad vill jag säga till min framtida själv?

Jag fyller augusti med reflekterande frågor. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna mig lite bättre och jag skulle bli så glad om du kommenterar med ditt unika svar. På det sättet lär jag ju också känna dig lite bättre.

____________________________________________

Oj, vad skulle jag vilja säga till mig själv i framtiden? Oftast brukar det vara vad man vill säga till sig själv för tio år sen. Denna får mig att tänka till…. Jag känner mig manad till ett tacktal.

Tack älskade Christine för alla kreativa idéer som du har bidragit till. Jag vet att många av dem inte hade support men du körde på ändå. Många gånger i stor motvind. Jag skulle gärna vilja veta vad som drev dig att fortsätta när du möttes av så mycket förlöjligande. Vilken kraft och mod som bor i dig som jag vet att du inte kunde förstå då.

Jag är djupt imponerad vilken effekt du har skapat med hjälp av din intuition och skapandet av dina tavlor. När jag tittar på dem idag så är det ogreppbart att jag är delaktig.

Alltså hatten av, så många människor som du med hjälp av din intuition, passion och driv att skapa en kärleksfull värld har supportat och höjt deras vibration. Du imponerar mig!

Tack för att du har skapat en kärleksfullare värld. Tack för att du har skapat ringar på vattnet. Nu har vi en värld där vi lyfter och hyllar varandra. Äntligen har vi en plats där allt får finnas och vi kan vara precis den vi är utan att ursäkta oss för den vi är.

KRAM Christine

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Kreativ visualisering

Väck ditt unika uttryck till liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *