Ny omgång av 23 dagar av tacksamhet med en TWIST! Häng med!

Efter att jag delat med mig av tre dagar från min tacksamhetsövning i min FB-grupp så fick jag feeling och vill köra en ny omgång. Den är så härlig och längtar du efter en plats där du kan vara dig själv och få inspiration och pepp så är detta platsen för dig.

Den 15 augusti börjar den och jag tjuvstartar med en “förfest” redan den 11 för att låta alla deltagare kliva in och göra sig bekväma.

Jag har hela dagen gått runt och tänkt och tänkt på kostnaden. Varje gång låter jag siffrorna komma till mig. Denna gången blir det med en symbolisk summa av 188 kronor. 1+8+8=17=1+7=8 Det känns rätt. När det känns rätt, då är det rätt. Anledningen är att när man betalar för något så är sannolikheten större att man ger av sin egen energi.

Varje dag sätter jag intentionen på morgonen i gruppen med en video därefter delar jag med mig av en övning. För att lättare få en bild över det så kan du se min introduktionsvideo här. Känner du efteråt att YES! Då är det bara att höra av dig. Gruppen kommer jag redan nu att skapa.

Det första steget att skapa en förändring börjar alltid med självkänslan och kärleken till sig själv. När vi har den så är det mycket enklare att göra plats för sina drömmar. Är du redo? Kommentera i bloggen eller skicka ett mejl till mig så fixar vi till dig till gruppen.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *