Vad vill jag göra mer av under denna månaden?

Jag fyller augusti med reflekterande frågor. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna mig lite bättre och jag skulle bli så glad om du kommenterar med ditt unika svar. På det sättet lär jag ju också känna dig lite bättre.

____________________________________________

Det finns så mycket jag vill göra mer av denna månaden och i framtiden. Huvudsaken är att jag gör det jag säger att jag vill göra. Annars spelar det egentligen ingen roll med att uttrycka det. TANKE – KÄNSLA – HANDLING

Meditera. Åh, jösses vad min kropp och själ älskar det! Ju mer jag gör desto längre vill jag stanna kvar i det. Jag har utvecklats otroligt mycket enbart genom meditation och kreativ visualisering.

Kliva utanför min komfortzon. Det kan kanske låta konstigt men genom att göra det så utvecklas jag och lär känna mig själv. Vad jag vill göra vet jag inte ännu.

Vara i naturen. Jag mår så bra när jag hänger i skogen, på stranden eller vid sjön. Jag hämtar energi. Mer av det!

Ta en paus från sociala medier. Jag märker att jag blir mer jordad och klarseende när jag skärmar av mig på olika sätt. Jag kan vara extrovert och introvert. Lyssnar på min kropp.

Utforska min medialitet. Jag säger hela tiden att jag använder min intuition. Det stämmer. Anledningen till att jag inte kan stå för min medialitet är att jag inte har någon utbildning i det. Måste jag ha det? Kan det inte bara vara så att det kommer till mig naturligt? Jo, så kan det vara. Jag vill dra ett tarotkort till fem personer och ge dem min tolkning utifrån min intuition.

Vad vill du göra mer av denna månaden? Kommentera GÄRNA!

KRAM Christine

2 thoughts on “Vad vill jag göra mer av under denna månaden?

  1. Hej Christine!
    Vill du lägga ett kort för mig så skulle jag bli jätteglad. Och jag ger gärna feedback.
    Med vänlig hälsning Pernilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *