Är du trött på att sätta upp mål som du sedan inte når?

För mig fungerar det inte att sätta upp mål. Inte längre. Jag behöver något annat och idén som jag fick idag är att jag inte är ensam om denna tanken.

Jag är trött på att skriva ner målsättningar som jag sedan inte når för att de istället blir något annat. Det innebär inte att jag inte tar mig framåt mot mina drömmar. Det som händer är att jag tappar fart och tappar tro på mig själv.

Så vill jag inte ha det. Jag är trött på det och behöver något annat. Jag tror att denna känslan är familjär för oss som är mångkreativa. Så fort vi sätter något på paus så tror vi att vi ger upp och påbörjar något nytt. Det är inte alls det vi gör utan vi använder oss av alla de kunskaper som vi samlat på oss och sammanlänkar det till något helt nytt. Det är inte alls samma sak.

Många gånger känner vi att vi borde hoppa på den eller den utbildningen för då kan vi faktiskt söka det jobbet som kan hjälpa oss att göra skillnad för den vi är. Eller att vi behöver gå alla möjliga kurser för att känna oss som expert på något. Tänk om du kan göra skillnad redan nu enbart genom att vara du. Hur känns det?

Jag jobbar på ett nytt program som jag förväntar mig att jag är redo att lansera för välden redan i november. Vill du vara mitt bollplank?

Jag letar efter åtta mångkreativa människor som känner igen sig i detta som jag skriver och som jag vill bolla alla idéer med. Som vill samskapa med mig. Skicka ditt intresse till levandefrukost@gmail.com

KRAM Christine

4 thoughts on “Är du trött på att sätta upp mål som du sedan inte når?

 1. Det ligger något i det du säger. Visst är det så att man börjat på en sak sedan ser man något helt annat som tagit form i det man började med.
  Kan liksom inte “hålla tråden”.
  Jag är gärna med på nytänkande.
  Mvh Ingela Engström

 2. Hej
  Jag drogs till din text och kände igen mig så mycket, där jag är idag. Vill göra förändringar i mitt liv och samtidigt så många idéer.
  Vill gärna vara med.
  Vänligen
  Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *