Det andra drömmer om kan vara en självklarhet för dig.

I morse när jag körde min dotter till skolan så hade vi ett fint samtal. Jag saknar alla körningar till träningar och matcher. De öppnade upp för fina samtal.

Vi pratade om hur mycket lättare det är att ha en relation online. Rädslan över att mötas på riktigt och kanske göra den andra personen besviken över att jag inte är den som jag uppfattas online. I nästa andetag tänker jag att det är inte mitt ansvar hur jag uppfattas. Jag kan bara vara mig själv. Men jag tycker ändå det känns jobbigt att andra har byggt upp en bild av den jag är och när vi träffas så raserar jag den. Om igen säger jag till mig själv “Det är inte mitt ansvar”. De som fortfarande gillar mig stannar. De som inte passar mig, lämnar. Det är helt ok. Andas.

Jag har väl inte gjort nåt speciellt? Jag har ju bara varit mig själv!

Så går mina tankar ganska ofta faktiskt. Jag får ofta höra vilken skillnad jag gör för andra på många olika sätt. Såklart blir jag glad och rörd över det. Ibland blir jag verkligen generad. Jag har fått otroligt mycket bra feedback när jag kört mina “23 dagar av tacksamhet med en twist”[ny omgång i december. Ett superbra sätt att avsluta året och göra plats för ny härlig energi! Kommentera med “Blåbär” i bloggen om du vill vara med i nästa omgång]. Responsen har varit att den övningen har stor betydelse i deltagarnas liv. Att de ser fram emot mina kärleksfulla uppdrag, övningar och små filmer jag lägger upp i gruppen och det gör jag också! Det är superkul och jag är så glad att jag agerade första gången utan att tänka efter hur det skulle gå till. Det brukar bli bra när jag följer hjärtat och hjärnan får liksom hänga med några steg bakom. Min intention var att skapa mer kärlek till oss själva och värdesätta oss själva. Vi har så lätt för att glömma bort oss själva.

När jag får alla fina komplimanger så kommer alltid tanken “men jag är ju bara jag, det är väl inte så märkvärdigt”. Sen när jag lyfter denna tanken med mina fantastiska coachkollegor/ vänner så möts jag alltid av att det som är självklart för mig är inte självklart för alla andra. Alla har sina unika liv och förväntningar. Det är så härligt att det  kan skapas så mycket vackerhet och förståelse enbart genom att vara mig.

Jag har varit uppe i varv den senaste tiden. Mycket möten, människor och idéer. Jag omfamnar min stillhet innan jag växlar upp till nästa nivå. Jag behöver tid för stillhet. Att vara och att andas. Inget sus eller brus. Jag tjatar mycket på mina klienter att fira varje framgång. Jag ska lyssna på mina egna klokheter och fira att jag tar mig närmre mig själv för varje dag.

Är du nyfiken på att “Skapa ditt kreativa drömliv”? Håll utkik! Jag behöver bollplank. Känner du igen dig? Läs mer här….

Vill du kliva in i min FB-grupp? Gör det här “Skapa ditt kreativa drömliv”

Gilla min sida på Facebook

Christine

– Coach och idékreatör

11 thoughts on “Det andra drömmer om kan vara en självklarhet för dig.

 1. Vi har många saker gemensamt du och jag. Som detta att ta den egna kunskapen för given, tänka att det jag kan, är väl allmängods. Och så möta människorna som blir glada, tacksamma för det jag gör… att också se det. Ta in det. Omfamna det. Härligt!

 2. Både blåbär o stor igenkänning på det här med att det är otroligt vilken skillnad vi kan göra genom att ”bara vara” oss själva. Gjorde som du – skapade en JUL(i)kalender utan att veta vart det skulle barka hän med dagliga mindsetting-tips. Blev gôrkul!

  Heja dig. Värt fira✌🏻✨

  1. Det vore superkul om du vill vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”!! Den drar igång i december…. Det är så kul att skapa nya saker som man inte vet vart det ska sluta. Älskar att påbörja saker innan jag tänkt klart. Heja!!

 3. Har du sett den lilla animerade filmsnutten av/med Derek Sivers om “Obvious to you, amazing to others”? den pekar precis exakt på det du gör här, nämligen hur hemmablinda vi blir på det vi själva “bara gör för att det är så enkelt och naturligt för oss att göra” som vi då lätt bortser från.

  Finns här: https://herothecoach.com/2013/02/13/amazing/

  Och du – du gör amazing stuff!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *