Att bli vän med sina negativa känslor.

Våra tankar kan vi kontrollera när vi blir medvetna om vad vi tänker. Så mycket sveper förbi utan att vi reagerar och reflekterar kring det. Att stanna upp då och då och ställa sig frågan “När började jag tänka såhär”, “Varför tänker jag såhär” eller “Är detta min egen tanke eller har någon annan skapat den åt mig”?

Det bor en otrolig kraft i reflektion. Det handlar om att bli medveten om sig själv och sin kärna. Så länge vi är omedvetna kan vi gå runt och skylla på det ena och det andra. När man börjar att våga öppna dörren till sitt inre, då har man kraften att skapa det liv som man egentligen vill leva.

Att känna sig nöjd och belåten är absolut inget fel eller konstigt. Då är du på den platsen som du vill vara. En ganska skön känsla faktiskt… Man behöver inte ha en längtan efter något annat. Absolut inte…. men jag vet att så många människor lever sitt liv med att gömma alla sina vackra gåvor som skulle skapa en vackrare värld. Man är rädd för att vara fel, att ingen ska gilla det man gör eller att förlora det man redan har byggt upp även om man inte gillar det. Trygghet. Vi behöver trygghet.

Jag vill skapa en trygg plats för kreativa. Mångkreativa. En plats där vi kan lyfta våra tankar, idéer, framgångar. Ett community för mångkreativa. WOW!!

Vilka tankar väcks i dig när du läser detta?

Kram Christine

One thought on “Att bli vän med sina negativa känslor.

  1. Jag håller med så är det med många tyvärr. Jag kan känna av var den energin kommer i från . Då smsar jag tanke ställre. Det hjälper mig då jag vet inte är mina känslor.
    Jag är empat sort . Just nu är det enormt komplecrat. Men ingen energi el frikväns är den andra lik . För mig enorm skillnad.
    Har nördat deta osynliga underbara andliga box sen liten.. levande energi är inte detsamma som det andliga. Knappast är svårare dessutom !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *