Du är den enda tänkaren i ditt sinne.

Igår presenterade jag den första av tio mentala lagarna och idag är det dags för lag nummer två.

Lagen om den fria viljan

När du har förstått att tanken är orsaken till allt som du upplever, då kommer du att förstå varför det är så viktigt att tänka de tankarna som skapar ditt kreativa drömliv.

Ingen annan människa kan tänka åt dig. Ingen. Detta är en magisk upptäckt när man väl inser vad det faktiskt innebär. Jag själv har nyckeln till den frihet som jag vill skapa för mig själv. Jag är fri att tänka vad jag vill. Ingen kan tvinga mig att tänka på ett speciellt sätt. Människor kan kräva att jag gör saker och ting. De kan kräva att jag ska säga vissa saker. Det är mitt val att göra det men mina tankar kan ingen annan människa kontrollera. De är mina och kommer alltid att vara mina.

När detta har satt sig i din kropp kommer du inte längre att säga att du tänker som du gör för att din partner säger att du ska tänka såhär eller att din mamma säger att du måste. De har såklart försökt forma dig men det är fortfarande ditt val att tänka och lägga din uppmärksamhet på det du vill.

Oavsett vad som sker runt omkring dig så är det du som väljer vad du vill uppmärksamma och lägga ditt fokus på. Ditt val.

När du kombinerar detta med nästa lag så kommer du att få mer förståelse. Lagen om fokus.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *