7 saker som jag behöver jobba mera med… Sårbarhet

Jag sitter nu i mitt kök efter att vi har ätit middag tillsammans. Det blir mer samtal på helgerna av någon konstig anledning. Mysigt. Jag ser fram emot att få gå upp när min kropp vill imorgon istället för när klockan ringer. Ok, jag erkänner… Jag går inte upp när klockan ringer. Jag snoozar några gånger.

Börjar fundera. Tankarna går runt i mitt huvud. Vi har ju alla saker som vi vill bli bättre på. Och ja, det är HELT ok att vara nöjd med livet här och nu. Vi har blivit grymt duktiga på att jaga lyckan! En otrolig hets på lyckan och meningen med livet. Men det är ett helt annat inlägg… 🙂

7 saker som jag vill bli bättre på. Det innebär också att jag behöver utsätta mig för dem oftare. Det är ju så vi gör vår modmuskel större. Eller hur?

  1. Bli bekväm med att människor blir upprörda över mitt budskap.
  2. Känna att det är ok att jag inte är “där” ännu.
  3. Att det är ok att ändra mig. Ombestämma mig.
  4. Det är okej att jag inte alltid håller deadlines.
  5. Förstå att jag kan bara göra det jag kan. Sluta slå knut på mig.
  6. Inte alla kommer att förstå mig och det är inget fel på mig.
  7. Det är ok att bli bortvald. Det är inget fel på mig.

Vad vill du bli bättre på?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *