Behöver du kreativ support?

Jag har precis klivit ur ett kreativt samtal med en härlig kvinna som egentligen visste precis vad hon ville och varför men tvivlade på sig själv. Suck. Vi är så många som tappar tron på oss själva för att vi inte vet vart vi ska vända oss för att för support.

Vi delar med de som ser alla hinder. I den sekunden förlorar vi oss själva. Vi vet att vi kommer att mötas av en massa motstånd och praktiska ställningstagande. Men vi är långt ifrån där just nu. Vi är i idéskapande och behöver någon som ser samma möjligheter! Kreativitet! När vi inte har den supporten utan öppnar upp oss för den som är tillgänglig för oss just nu så släcks mycket kreativt tänkande. Tyvärr. Vi ställer oss tillbaka i ledet. Tror att vi är på fel väg. Lyssnar på alla andra för de har säkert rätt. Låt mig säga en gång för alla. Det handlar om att hitta rätt person att dela kreativiteten med. När du är i den fasen där alla tankar och idéer kommer till dig, då ska du veta vart du ska vända dig för att mötas av en öppen famn. Dina idéer ska inte förlöjligas eller förringas. Nej nej nej! De ska upp i ljuset. Kanske ska de förverkligas och kanske ska de skruvas lite på för att bli just sådär perfekta! Nej, vänta! Det finns väl egentligen inget perfekt? Det är ditt unika och kreativa uttryck. Magiskt!

Varmt välkommen att boka ett kreativt samtal med mig.

Vill du hänga på min kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”?

35 dagar av kreativa upptåg från mig! 350 kronor. 10 kronor per dag!

Kommentera med din favoritfärg i kommentarerna (i bloggen) och jag skickar betalningsinfo till dig.

Den 13 oktober kör vi igång! Varför just den dagen? Jo, då är det fullmåne i vädurens tecken. 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *