Vi är ganska dåliga på att ställa rätt frågor för att lösa våra problem.

Hade vi vetat vilka frågor vi behövde svara på för att hitta lyckan så hade vi inte gått runt med alla våra problem som tynger ner vår tillvaro. Istället hade vi ställt de där kraftfulla frågorna som ibland är riktiga käftsmällar och som får oss att vingla lite grann. Tappat fotfästet för ett ögonblick innan vi hittat balansen och blir ännu stabilare. Kanske det även kommer tårar. Sorg. Gamla rädslor kommer upp till ytan och behöver läkas för att ta oss vidare.

Det är helt ok. Ofta är det just gamla rädslor som hindrar oss för att utvecklas och ta nästa steg. Ibland är rädslan egentligen vårt dåliga samvete att ta nästa steg. Låt mig förklara…..

Du tror att du har en rädsla att ta nästa steg för att du inte vet vad som väntar och du är rädd för att förlora det som du redan har. Det kan egentligen handla om att du har dåligt samvete över att du vet att du har verktygen och möjligheterna att skapa ditt kreativa drömliv men (här kommer det dåliga samvetet) du vill inte lämna dina nära och kära och de relationerna ni har tillsammans. Det känns som om du lämnar dem i sticket och du tuffar framåt och går från klarhet till klarhet. Du vill hjälpa dem att gå bredvid dig. Vet du vad? Kanske de inte vill. Kanske de inte är redo.

Vi lämnar relationer. Kommer tillbaka till varandra när tiden är rätt. Det betyder inte att du är fel. Det betyder inte att de är fel. Vi har olika behov vid olika tidpunkter i livet. Våga vara den du är menad att vara. Även de dagarna när det känns läskigt.

Kram Christine

Vill du anlita mig som kreativitetscoach? Vill du att jag ställer de där frågorna som du inte tänkt på själv? Tvivla inte. Bara gör. Ta steget. Du är sååå redo!

Lediga tider, 40 minuter á 299kr(via Skype):

Tisdag 1/10 13:00

Tisdag 1/10 14:00

Tisdag 1/10 18:30

Torsdag 3/10 13:00

Torsdag 3/10 14:00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *