Du förtjänar att vakna upp varje dag med glädje.

Om du är en bråkdel som mig så är jag säker på att det krävs ganska mycket för att du ska investera pengar på din egen kreativa utveckling. Det finns så många spännande kurser du vill hoppa på men det finns alltid något annat som är viktigare eller någon annan. Kanske en dag tänker du….

Att välja din egen lycka står alltid längst ner på listan över saker som ska checkas av. Det kan kännas läskigt att skapa plats för att fokusera på dig själv. Inte bara för att du inte har så mycket tid över utan även för att du är rädd för vad du kommer att återupptäcka om dig själv. Även om livet skaver lite som det är nu så vet du ju iallafall vad som förväntas av dig. Eller hur?

Du förtjänar att vakna upp varje dag med glädje och förväntan över vad dagen har att vänta. Du förtjänar att leva ett liv i linje med dina egna förväntningar om hur det ska se ut. Du förtjänar allt det som du drömmer om.

Du förtjänar att väcka ditt unika uttryck till liv.

Häng med mig och på ett lekfullt sätt med hjälp av övningar, videos och reflekterande frågor ta reda på ditt unika uttryck. Livet handlar om att ha kul, eller hur?

Känner du att detta verkligen skulle passa dig? Att i 35 dagar på ett lekfullt sätt väcka liv i dig och ditt uttryck så har jag ett erbjudande till dig.

Bestämmer du dig innan 30/9 kl.24:00 så betalar du bara 50%. 175 kronor.
 

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Vi är snart 800 härliga medlemmar.


Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”? Den 9 december drar jag igång årets sista omgång.

Är du redo för kreativa samtal med mig? Stor kram

Christine
Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *