Idag gick jag verkligen utanför min komfortzon!

Härom dagen snubblade jag över en utmaning på Facebook. Jag är med i en amerikansk grupp som handlar att bli mer bekväm framför kameran. Jag vill ju bli bekväm med att stå inför kamera eller publik. Det vill jag ju verkligen. Ända sen jag var liten har jag drömt om att stå på scen. Trollbinda min publik.

Jag vet egentligen inte varför det är så jobbigt att göra en livesändning på Facebook. Det roliga är att varje gång jag försöker mig på en utmaning som den jag gjorde idag så händer det något som gör att jag får avboka. Det blev samma sak idag men jag hittade en lösning på det. Anledningen? Jag är så trött på att jag ska tycka att detta är läskigt.

Kan det handla om att jag är rädd för att säga fel? Nej, det tror jag inte för jag säger fel och tappar bort tråden i de videos som jag spelar in och delar också.

Kan det handla om att ingen ska gilla det jag pratar om? Nej, det tror jag inte heller. Jag får så mycket pepp och uppskattning för det jag gör och jag tänker att alla kommer inte att gilla mig och det är helt ok!

Kan det handla om att ställa in sig i ett speciellt mode? Ja, det kan det faktiskt delvis handla om. Har det hänt något tidigare på dagen och jag känner mig ledsen och nedstämd så kan jag, eller vänta låt mig omformulera mig…. Då vill jag inte försöka spela glad. Det är inte äkta och ärligt då. Det är det jag gillar själv med mina videos.

Jag tror att jag vet vad det mer kan vara….. Idag hade jag faktiskt skrivit ner 6 punkter som jag skulle dela med mig av. Jag skulle berätta om 10 saker som jag är grym på men jag kom faktiskt bara på 6 stycken. Det kändes kraftfullt att skriva ner och insåg igen hur reflektion är magiskt. Vi är ju mycket bättre på att säga vad vi är dåliga på och vad vi vill förbättra (ja, jag kom på några såna också igår när jag skrev ner mina punkter :)) Såklart

Jag visste att jag med hjälp av denna live kanske kunde inspirera någon annan att göra något utanför sin komfortzon. Utan att tänka på det, så hade jag min drivkraft “Mästarinna” och hon vill bli hyllad. Hon fick verkligen bli det av detta. Hennes intention är “Att skapa inre fred”. {Tycker du att detta låter jättekonstigt så skriv till mig och jag berättar mer vad det innebär att ha sin Lifespider}

Så genom att jag gör såna här saker får jag hyllningar och jag skapar en värld där vi kan vara oss själva och vara stolta över den vi är. Här och nu. Vi är inte våra titlar. Vi är den vi är och vi är alla lika värdefulla. Alla bär på sina unika egenskaper.

Vill du se min live så hoppa in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Den 13 oktober börjar min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”. Bestämmer du dig innan fredag 4/10 så får du 50% rabatt. Endast 175kr för 35 dagar av övningar, videos och reflektioner.

Ha en magisk kväll!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *