Släpp taget om alla begränsande antagande som du har.Dagens budskap.

Tiden är kommen för att göra en självuppoffring. Inte för att straffa dig själv utan för att det är dags att återställa balansen. Alltför länge har du kört på i full 190 och inte lyssnat på vad din kropp egentligen vill ha.

Stopp. Sluta. Stanna. Lyssna.

Låt inte dina tvivel eller rädslor komma emellan det du behöver göra för att väcka liv i dina drömmar. På riktigt. Om du har en dålig vana som hindrar dina drömmar att förverkligas så behöver den övervinnas. En gång för alla.

Din mörka skugga kan du alltid offra. Den har givit dig en massa lärdomar. Ignorera den aldrig. Tacka den och skicka iväg den.

Jag ber dig att ge upp något för att stå upp för något du tror på. Bitterhet, ilska, snabbmat, socker, energisugande vänner. Vad det än må vara så kommer det att skapa en stor förändring i ditt liv. Välkomna det.

Det handlar inte om att förneka dig allt det goda i världen utan att göra de val som kommer att skapa ditt kreativa drömliv.

Släpp taget om alla begränsande antagande som du har. Släpp taget. Tacka och släpp taget.

KRAM Christine

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång en ny “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *