Dagens budskap. Gör plats för reflektion med dig själv.

Jag ber dig du underbara mysterium, ge mig stolthet att bära den kropp jag har. Låt mig få se alla förmågor som jag har att göra världen till en bättre plats. Visa mig det glädjefyllda barnet inom mig att det är ok att vara den jag är. Den respekt jag känner för mig själv visar jag även för alla jag möter längs min väg.

Respekt.

Skapa plats för att reflektera vad detta ord betyder för dig. På vilket sätt ger du dig själv respekt? Jag bjuder in dig till att säga nej till det som inte ger dig något tillbaka eller för att du helt enkelt prioriterar något annat. Det kan vara så enkelt som en promenad i skogen istället för att fika med en vän som bara ältar sina problem.

Din kropp, dina känslor och dina ägodelar är betydelsefulla för dig. Låt dem vara det. Låt ingen förringa den du är eller säga att du är för mycket. Du är den du är och du skapar avtryck på jorden enbart genom att vara du.

Behandla dig själv så som du vill att andra ska behandla dig. Sluta låta det vara så viktigt att vara gillad av alla. Det räcker att få respekt och kärlek från de som förtjänar det just nu. Vi går alla vår unika stig på denna jord. Ibland tillsammans bredvid varandra, ibland i otakt och även ibland på helt olika stigar. Det betyder inte att någon är ute på fel väg. Vi trampar vår egen stig helt enkelt. Ibland går stigarna ihop igen, ibland inte. Det är helt ok.

Glädjen växer inombords. Aldrig av bekräftelse från andra.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång en ny “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? När vi når 800 medlemmar så blir det party!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *