Ingen annan kan tvinga mig att tänka eller känna annorlunda än vad jag gör.

Jag läser boken “Du tror det när du ser det” av Wayne Dyer och jag får såna aha-upplevelser! Saker som är så självklara men som jag var omedveten om tidigare blir helt plötsligt så självklart. Det är ju så att vi kan inte skapa en förändring eller nya tankar om vi inte är medvetna om dem. Därför tycker jag det är viktigt att läsa inspirerande böcker, samtala om meningen med livet med härliga människor och coacha klienter som är redo att skapa sitt kreativa drömliv. Det är så lätt att trampa runt i samma tankemönster och inte vara medveten om alla möjligheter som faktiskt finns. Jag vill bjuda in dig till att hitta de möjligheterna i ditt liv om du inte redan har dem.

Betrakta ett träd och fundera över den intelligens inom eller bakom det trädet som låter det fungera fulländat i en bestämd form. Löven växer ut och faller av, saven strömmar till, det blommar när det är meningen att det ska blomma. Det är mycket mer än en enkel form. Det innehåller en livskraft som gör det levande. Vi kan inte se den livskraften, men den är mycket verklig.

Tänk så perfekt allting faktiskt är. Allt sker i sin egen perfekta takt och ordning. Kroppen som förändras likt årstiderna gör varje år. Jag ser fram emot alla förändringar som kommer min väg. En del med ett visst motstånd men jag har full tillit till att allt blir precis så som det ska. Det som ska komma till mig är redan på väg. Mina tankar som skapar en känsla är det som drar det till mig. Mmmm tanken kraft… Så häftigt! Det är inte förrän på senare tid som jag blivit medveten om den. Att tankarna kan ha så stor påverkan på vårt liv. När jag blev medveten om det så skapade jag “Kreativ visualisering” som handlar om att:

 • Fokusera på vad vi ska göra.
 • Fördjupa och utvidga vad vi har.
 • Sammankoppla oss med vårt varande.
 • Utveckla vår kreativitet.
 • Bryta negativa mönster.

Det jag egentligen ville komma till är att ingen annan kan tvinga mig att tänka eller känna annorlunda än vad jag gör. De kan tvinga mig att säga och göra det som jag själv inte tror på men mitt inre kan ingen rå på. Ingen kan smyga sig in i mitt huvud och uppleva det jag gör. Det är min verklighet och det är jag som skapar den. Ingen annan. Jag tar fullt ansvar för mitt liv.

KRAM Christine

8 thoughts on “Ingen annan kan tvinga mig att tänka eller känna annorlunda än vad jag gör.

 1. Åh ja. Allt sker i sin perfekta takt och ordning. Känner det så intensivt den här hösten. De gulnade löven signalerar inte den här gången ett vemodigt slut på den härliga sommaren. De förebådar en lugnare, mer inåtvänd tid.

  1. Så upplever jag också det…. Jag brukade också känna mig låg och tom på hösten men något i mig har skiftat.

 2. Ja, allt är som det ska. Så fint när den insikten dimper ner. Så hälsosamt att inte kämpa emot, utan tillåta sig att upptäcka att var sak har sin tid och var männsika har sina fördelar. Typ …

  HEJA DIG!

 3. Trädets perfekta livscykel. Så vackert och så begripligt att jag kan applicera det på mig själv. Och det blir plötsligt mycket lätt att de att allt sker som det ska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *