Vad innebär lycka för mig? Tre saker att göra innan jag kan känna klarhet att gå vidare.

Söndag. Jag har suttit i tystnad. Dragit ett tarotkort från min favoritlek. Budskapet var klockrent. Precis vad jag behövde höra. Upplysning. Låtit budskapet landa i mig. Varit ute på en långpromenad med min vovve. Känt vinden på mina kinder. Noterat min verklighet som jag upplever den. Min man tyckte att jag verkade låg. Idag är min introvert med mig. Reflektion. Tankar om livet. Vad händer när detta livet är slut?

Det finns tre saker att göra innan jag kan känna klarhet att gå vidare. Tre saker för att höja min medvetenhet. Tre saker för att öka min förståelse.

  • Använda kreativiteten som jag har inom mig.
  • Skala av och släppa taget om gamla sanningar.
  • Äkta och sann energi kommer när jag delar med mig.

Vad innebär det egentligen att vara lycklig?

För mig är det att känna mig i samklang med min kropp och själ. Att vi tillsammans befinner oss där vi ska vara just nu. Det innebär inte att jag är lycklig när jag har uppnått ett visst mål. Om man kopplar lyckan till ett mål eller på något sätt när man har förändrat något i sitt liv, då kommer man aldrig att känna lycka. Det slutar bara med att när man har uppnått sitt mål eller skapat den förändring så infinner sig ändå inte känslan av lycka vilket leder till att man sätter nya mål och nya förändringar. Ekorrhjulet.

Det handlar om att älska och acceptera sig själv här och nu, göra det man blir varm i hjärtat av och dela med sig av sig själv med andra människor. På det sättet känner jag lycka och jag bidrar på samma gång med en vackrare värld att leva i.

Vi är alla satta på denna jord med ett unikt själsuppdrag. Det vi gör och är varje dag skapar ringar på vattnet. Ringar som vi inte kan se och det spelar ingen roll. Vi gör det för att vi vill och mår bra av det, inte för att vi behöver bekräftelse utifrån. Känner vi en varm och härlig känsla så räcker det.

Jag kan känna mig lycklig även när livet tar emot och saker och ting skaver. Då känner jag mig lycklig över att jag har möjlighet att få känna de känslorna också. Att vara lycklig för mig innebär inte att allting hela tiden är perfekt utan att jag är precis där jag behöver vara i stunden. Jag behöver inte veta varför. Det jag behöver är att känna att jag gör skillnad. Att genom att vara mig själv och använda mig av min kreativitet kan jag vara en pusselbit till att skapa fred på jorden.

Jag vill passa på att tacka Sara Modig för hennes härliga blogginlägg som inspirerade mig att skriva detta. Du kan själv läsa den här.

KRAM Christine

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? När vi når 800 medlemmar så blir det party!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *