10 minuter att reflektera över de små sakerna i livet. Gratis övning.

Det är de små sakerna i livet som skapar ringar på vattnet. Till en början kan de verka lite och obetydliga men den kan också få en enorm skillnad i livet. Saker vi tar för givet men som andra människor inte har möjligheten att uppleva. Det finns alltid något att vara tacksam över även i de tunga stunderna.

Jag pratar mycket om vikten av att reflektera. Det är här vi lär känna vår inre röst. Låter den komma till tals med det budskap som man behöver höra just nu.

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv om du sitter ner i stillhet och tystnad i tio minuter?

Jag har en idé om att skapa en reflektionsbok som du kan köpa av mig. Den kommer att vara spiralbunden och innehålla olika frågor och tema för att skapa kontakt med den inre rösten. Låter det intressant så kommentera i bloggen så hör jag av mig när den är klar.

Ta på dig mjuka och bekväma kläder.

Tänd ett ljus. Känn hur du landar i din kropp.

Ta några djupa andetag medan du blundar.

Vänd blicken inåt och låt tankarna komma och gå.

När du känner dig klar öppnar du ögonen och lägger blicken på något som ger dig glädje. Fatta tag om en penna och svara på mina frågor.

Vad får mig att le varje dag?

Vem har spridit glädje till mig idag?

Vem har jag spridit glädje till?

Vad har jag gjort idag som jag vill göra mer av imorgon?

Kommentera gärna med dina svar i bloggen. På det sättet sprider du glädje till mig. Tack för att du läste. Du betyder mycket för mig.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång en ny “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? När vi når 800 medlemmar så blir det party!!

10 thoughts on “10 minuter att reflektera över de små sakerna i livet. Gratis övning.

  1. Jag är intresserad av att köpa i boken i present till en mig närstående som jag tror hade haft glädje av den!

    Och så väljer jag denna: Vem har spridit glädje till mig idag?
    Jag blev uppringd av Niclas på TryggHansa Företag i förmiddags, och han var så himla go och gla och jag blev lika go och gla jag (ja, jag var nog det redan, men blev än goare och än glaare!). 🙂

    1. Vad glad jag blir! Tack för att du delar med dig och med det har du bidragit till att sprida glädje till mig. Tack!

  2. Så bra! Jag reflekterar varje dag, både morgon och kväll, över både små och stora grejer. Gillar “vad går du idag som du vill göra mer av imorgon?” Och adderar: vad gör du idag som du vill göra mindre av imorgon?.

    Mer reflektion åt folket, hur som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *