Dagens budskap 191109.

Frekvensen från passion påminner oss om att bakom varje intensiv känsla bor en liten insikt, balans och stillhet. Vi får support för att hitta tillbaka till balansen inom oss. Att ta oss från kaos till klarhet. Där finner vi visdomen.

PASSION

Passion är en kraftfull känsla över något. Den är intensiv och innerlig. Vacker och den strålar ut från hjärtat. Denna kraft kan du inte gömma. Samtidigt som du längtar efter den så skrämmer den dig lite grann. Du är rädd att tappa bort den du är om du tillåter dig att ge dig hän åt passionen. Ju mer du låter den vara instängd desto kraftigare blir den. Skickar dig signaler som du behöver svara på. Nu. Inte sen. Nu.

Du längtar efter att visa ditt uttryck för världen. Du drömmer om hur det kommer att se ut. Kännas. Det är en dröm som är möjlig. En dröm som du kan förverkliga. På riktigt. Din passion kan aldrig leda dig på fel väg.

I denna storm av passion som du bär på finns balansen. Dansa i orkanen. Ta dig uppåt och framåt. Rör dig. Hitta rytmen. När du använder dig av dina känslor och din kraft så kommer du att bli medveten om vad som står i vägen för att hitta din kärna. Din essens. Även om det är en underbar känsla att befinna sig i denna kraftfulla känsla av passion så är det klokt att backa tillbaka då och då för att inte bli bränd. Dansa in i den. Rör dig ifrån den.

_______________________________________________________________________

Ta nu en stund för dig själv. Tänd ett ljus. Fäst blicken på något som sprider en härlig känsla i dig. Reflektera sen över mina frågor till dig. Ta dig en stund varje dag för att reflektera över dig själv.

Vad känner du stark passion över?

Älskar du vad du gör varje dag?

Är du i samklang med din själ och ditt hjärta?

Vad kan du göra för att dra in mer passion i ditt liv?

Vad kan du göra för att inte missa dina unika insikter som du får?

KRAM Christine

Vill du att jag drar ett kort till dig? Kommentera i bloggen och jag drar 3 personer imorgon klockan 11:11.

30 thoughts on “Dagens budskap 191109.

  1. Tack för en jätte fin läsning ? det var precis det jag behövde ? jag tar gärna emot ditt erbjudande om jag får möjlighet ?❤️

  2. Passion är en underbar känsla sim fyller hela kroppen med en sån innerlig o härlig känsla. Jag önskar jättegärna att få ett kort. ?❤️

  3. Jag känner stor passion för mitt arbete, så här vill jag alltid känna. Men jag skulle behöva mer passion i mitt övriga liv.
    Tacksam för ett kort ?

  4. Skulle vara så TACKSAM. Har tänk mycket på dagen den 11/11… klocslaget…nummer 11 har upprepats ett antal gånger senaste tiden…
    Har en svår känslomässig o framtidssitustion. Står vid ett vägskäl, vet inte vilken väg jag ska gå. Mitt hjärta håller på att slitas i bitar av massa känslor. Jag BER HJÄRTLIGT OM 3 KORT OM DET ÄR MÖJLIGT. Tack så mycket på förhand. Önskar Dig och alla unerbara personer en bra kväll och natt
    Med kärlek ???❤????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *