Jag tog ledigt från jobbet för att göra ingenting.

Igår kände jag att jag behövde en dag för att göra ingenting. En dag i tystnad. Stillhet. Jag tror att alla behöver det då och då. Jag har ett stort behov av ensamhet, självsamhet som en del kallar det och jag gillar det ordet. Tyvärr är det inte alla som tillåter sig att göra ingenting. En kreatör kan inte överleva utan tid att göra absolut ingenting och utan krav på att prestera.

Jag började min dag med att sova länge. 10.10 klev jag upp, kokade kaffe, tvättade mitt ansikte och la på en kaffesumpsmask. Tände ljus och satt en stund i tystnad. Underbart. Som balsam för själen.

Tindra min katt kom nerför trappan och ville gå ut. Följde med henne och betraktade gräset, träden. Lyssnade på vinden och kände den på mina kinder. Magiskt.

En kreatör fastnar ofta i moralfällan av att vara där för alla andra innan man prioriterar sin egen kreativitet. Läs mer om det i mitt inlägg “En kreatör fastnar ofta i moralfällan. En övning att bli medveten om det”

Gör det som känns viktigt för dig utan att bry dig om vad andra ska tycka om det. Är det viktigt för dig så räcker det. Du är den viktigaste personen i ditt liv.

KRAM Christine

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *