Dagens budskap 191114.

FÖRÄNDRING

Var inte rädd för de förändringar som du har börjat lägga märke till. Nya tankar som sakta har börjat implementeras i dig. Välkomna dem. Även om de känns stora och läskiga, välkomna dem. Allting är precis så som det ska vara. Din unika väg att gå i detta liv.

De händelser som känns jobbiga har en stor betydelse för din transformation. Det motstånd som du känner beror på gamla sanningar. Värderingar som inte längre känns värdefulla om du är riktigt ärlig med dig själv. Det är dags att släppa taget om dem. Var inte rädd. Du är trygg att göra denna förvandling.

Snälla du, var ärlig med dina känslor. De har ett budskap och de vill att du lyssnar. Tryck inte undan dem. Lyssna. Känn dem. Var dem. Låt alla dina känslor få sin rätta plats. Hela ditt spektrum.

Framtiden kommer att bli ljusare för dig. Lätthet. Släpp det tunga som saktar ner din fart. Kärleken till dig själv kan tända gnistan som skapar en kraftfull eld.

Fortsätt att se det goda i allt som du möter. Även när det känns tungt och mörkt, möt livet med ditt ljus. Det innebär inte att du inte ser mörkret utan att du möter det med din kärlek.

KRAM Christine

Känner du dig manad att delta i “23 dagar av tacksamhet med en twist” där det handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Nästa omgång drar igång den 9 december. Ett fantastiskt sätt att avsluta året på. Kommentera i bloggen så berättar jag mera.

24 thoughts on “Dagens budskap 191114.

  1. Tack, så passande att få höra detta, precis inne i en tid av förändring och ovisshet, då behöver man höra precis det du skrev. ❤️

  2. Tack för de orden och jag deltar gärna i dessa 23 dagarna det är nog precis vad jag behöver egentligen redan nu men väntar in startdagen.

  3. Tack för de orden och jag deltar gärna i de 23 dagarna och behöver det egentligen redan nu men väntar in startdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *