Är du trött på att vara stark? Är du trött på att vara den som fixar allt?

Är du en av dem som tagit på sig rollen med att fixa allt för alla så att deras liv blir lättare? Slagit knut på dig själv och dina behov för att tillmötesgå andra? Är du en person som tycker att det är viktigare att alla andra har de bra men inte du själv?

Du är inte ensam. Du är långt ifrån ensam.

Kanske du har spenderat hela ditt liv med att vara den man kan lita på, den som alltid ställer upp. Det är en superfin egenskap men kanske du känner dig trött. Slutkörd. Orkeslös och kör på med inget annat än ren vilja.

Hur skulle det kännas att ha någon att luta dig emot? Någon som du kan lita på. Skulle du kunna låta någon annan ta hand om dig? Säkert vill du bli omhändertagen precis som ett barn blir. Någon annan som står stadigt vid din sida i vått och torrt.

Kan det vara så att du är rädd för att ta emot hjälp? Rädslan över att uppfattas som svag. Tänk om alla andra kommer på att du inte är så stark som du utger dig för att vara? Andas. Ta några djupa andetag.

Ingen är så stark att den aldrig behöver hjälp eller en trygg famn att luta sig mot. Vi behöver alla hjälp och stöttning då och då. Ibland går livet som en räls och ibland är man nere i geggan och försöker ta sig upp.

Ingen kommer att bli besviken på dig för att du ber om hjälp. Om du skulle möta det så är det inte en bra relation för dig. Lämna och gör plats för kravlösa och omtänksamma relationer. Lätt för mig att säga men håller du inte med? Om någon blir besviken på mig för att jag lyfter upp min sårbarhet i ljuset, då är den inte värd min tid.

Tänk vilken skillnad det skulle bli när alla kvinnor och män aktiverar sin inre kraft och kopplar samman sin passion med sina drivkrafter. När vi slutar upp med att passa in för alla och är oss själva. Magi.

Vad säger du om att ta fram din passion och koppla den samman med en drivkraft för att göra 2020 till året när du äntligen börjar leva DITT liv? Känner du dig redo? Då vill jag att du hör av dig till mig så att vi kan skapa din unika karta för att leva ditt kreativa drömliv. Inte sen. Nu.

Jag vill också poängtera att detta är inte för alla. Alla är inte redo att ta steget. Göra det som krävs. Detta är absolut ingen quick fix. Det kommer att kräva en hel del inre arbete från dig. Många aha-upplevelser och käftsmällar. Jag vet för jag har själv varit där. Man behöver bli medveten för att skapa den förändring man längtar efter. Ibland vet man inte ens om vad det är man vill ha. Man tror att man drömmer om något som visar sig vara något helt annat.

Är du redo att lägga ner tid på dig själv för att skapa ditt kreativa drömliv? Kommentera eller mejla till mig om du vill att jag ska vara din trygga famn att luta dig mot.

KRAM Christine

6 thoughts on “Är du trött på att vara stark? Är du trött på att vara den som fixar allt?

  1. Vet inte riktigt vad jag skall skriva
    För du verkar ju redan veta hur jag är
    Men jag ville ju göra dej glad
    så jag skrev en rad

    Kram Rolle

  2. Såg på ”Expeditionen” på TV4 här om dagen, då Sanna Kallur säger gråtande sista biten upp på berget, när typ alla andra i gruppen gett upp: ”Varför kan inte jag bara ge upp, jag vill oxå kunna ge upp!”
    Kände igen mig massor i den? Jag vill kunna vara svag ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *