Förmågan att tänka sig stark när man känner sig liten och betydelselös.

Vi möter alla situationer när vi känner oss obekväma och tafatta. När vi möter nya scenarion i livet. Nya roller att ta sig an. Motgångar att möta. Oron man känner om man kommer att klara det eller inte. En känsla av kraftlöshet och rädsla för vad som väntar.

Det du kan göra när du hamnar i de här situationerna är att föreställa dig vad som krävs för att du ska känna dig kraftfull och trygg i situationen. Lägg ingen värdering i vilket svar som kommer till dig. Hur löjligt det än låter så är det precis detta du behöver. Visualisera situationen för dig själv. Sätt dig ner i tystnad och gör situationen verklighet inom dig. Varje liten detalj är viktig. Det du har på dig, parfym, håruppsättning, vad du har ätit till frukost osv.

När du känner dig kraftfull och betydelsefull så blir du behandlad därefter. Vi är alla så starka som vi föreställer oss. Att våga se sig själv som stark och klok, bidrar till att man lyckas med det man tar sig an.

Det betyder inte att vi ska klara av allt själv. Tillsammans kan vi på ett kreativt sätt ta oss framåt genom våra rädslor. Vi kan acceptera det stöd vi får när vi ber om hjälp. Det är aldrig en svaghet att be om hjälp. Vi behöver varandra.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

5 thoughts on “Förmågan att tänka sig stark när man känner sig liten och betydelselös.

 1. Jag har gjort felval här i livet.
  Det enda jag kan tänka på nu är att komma hem igen.
  Och det är inte barndomshemmet jag längtar tillbaka till, utan det enda riktiga hem jag hade som s.k vuxen.
  Var inte alls så vuxen som jag trodde mig vara. Lät mig påverkas av känslor som inte alls var mina.
  Men man får stå sitt kast. Men ångrar mig, det gör jag!

 2. Mitt favoritcitat: Du är vad du tänker.
  När man kommit till insikt om att, man kan förändra sitt mående, bara genom att styra om tankarna. Då kan man börja skapa bra förändringar?

 3. Tack. Så klockrent tänk skrivet. Jag diskutera deta I par dagar nu. Det inte kunde som ung. Jag har gott igenom massor många mil stolpar har det blivit. . Är så nöjd det har kommit in i full med med min dolda KBT kampen.

  Folk har sabbat för andra. Men nu har jag lärt mig sära på energin mm. Men för det är vägen lång gäller mig för folk. Då är mer för djuren är sundare smartare. . Inget folk behov kräsen. Sen kom på lösning som är nonchalant udda . Att fantiserar om AC bubbla sånt ens är vinter i södra Sverige:'( surt ja mycket surt. Grgr. Så deta styrker att ska köra på det ! Även är lite konstigt för många min närhet. Men min mor försöker åtminstonde förstå nu som först el känsla som käns i en.. mens andra bara halv dant . Inte hel hjärtat. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *