Jag trodde länge att min känslighet var en svaghet.

När jag var tonåring ville jag bli sjuksköterska eller djursjukvårdare. Jag ville ta hand om människor och djur. Göra deras tillvaro lite bättre.

-Du kommer aldrig att klara det. Du är alldeles för känslig.

De två meningarna fick jag höra en gång och jag gav upp. Tappade totalt tron på mig själv. Jag visste att jag var känslig men innan jag fick höra detta såg jag det som en styrka. Det var något jag kunde tillföra som var vackert och äkta. Efter den kommentaren slocknade jag under lång tid.

En dag vaknade jag upp och fick en sån lust att slå tillbaka. Det är en gåva att känna som jag gör. Ta inte bort den gåvan från mig. Då går jag i bitar. Vittrar sönder. Min intuition bor i min känslighet. Den är stark och den bär mig genom allt.

Jag känner starkt inför mycket. Jag gråter mycket. Jag skrattar mycket. Jag älskar ensamhet. Mitt eget sällskap. Tankar. Kreativitet.

Det är en styrka jag har som coach. Jag känner. En tanke dyker upp från ingenstans. Jag delar den med klienten. Ibland kan de få orden i en mening skapa en aha-upplevelse som jag inte ens kunde förvänta mig. Magiskt! Jag känner och låter alla känslor finnas. Ingen känsla är fel. Den behöver bara hitta sin rätta plats.

Vilka klienter jag har? Allt från förvirrade småbarnsföräldrar som är vilse till de som har jobbat på samma arbetsplats i flera år och känner sig felplacerade.

Det jag älskar med coachning är att de som är menade att bli mina klienter kommer till mig på något sätt. Jag får använda mig av min intuition. Vi skapar magi. Skrattar. Gråter. Kravlar i gyttjan. Går från klarhet till klarhet. Allt i en härlig soppa. Nyfiken?

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *