Vad bloggade jag om för ett år sen?

Det är intressant att blicka tillbaka på den man var. Reflektera över vad som har förändrats. Vilken sinnesstämning man befann sig i. Det som har stannat kvar. Vilka framsteg och vilken utveckling man faktiskt har gjort.

Det är ju så att eftersom vi umgås med oss själva varje dag så är det så lätt att glömma bort alla framsteg och alla modiga utmaningar vi tar oss an. Stora som små. Alla räknas. Det är de små sakerna som skapar stora förändringar. Kom ihåg det!

Just den 9 januari för ett år sen skrev jag ingen bloggpost men om jag skrollar av under hela månaden så innehåll den många godsaker….

Det var ganska blandat… Lite egna texter, drömliv, kreativitet och självkärlek.

Tiden är kommen för ny direktion i ditt liv.

8 tecken att du lever ditt liv autentiskt!

Se dig själv. Känn dig själv. Tro på magi i ditt eget liv.

7 sätt att väcka liv i din kreativitet om du är kreativt blockerad!

4 strategier att ta steget från självhat till självkärlek.

4 anledningar till att investera i din personliga utveckling! “Väck ditt unika uttryck till liv -Gör plats för kreativitet”

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

4 thoughts on “Vad bloggade jag om för ett år sen?

  1. Under lång tid skickade jag ut tidigare års blogginlägg i omlopp igen just på årsdagen. Om så bara för egen del är det fantastiskt att titta tillbaka ibland och se, vad som hände, hur jag upplevde det, vad som var aktuellt för mig just då. Tycker om!

  2. Åh, vad härligt med återblickar som visar att det har hänt grejer under året. För visst är det lätt hänt att “det rullar på” och att man missar utvecklingen man gör. Gillar det här jag med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *