Det har blivit dags att väcka liv i mina drömmar.

Igår hade jag ett fantastiskt Zoom-samtal med två av mina närmsta vänner. Vi skrattade, grät och stöttade varandra. Jag fick frågan om vad jag drömmer om och ingenting kom till mig. Jag som brukar ha tusen drömmar i huvudet samtidigt! What?! Då sa Jenny att jag befinner mig mellan två platser. När hon sa det så kände jag igen känslan och att det har varit så här tidigare. Jag står på en platå och är på väg.

2019 klev jag in i en mer introvert period i mitt liv och nu vill jag visa mer av den jag är. Äkta och ärligt. Släppa på fasaden ännu mera. Lyssna på mina kloka råd som jag ger till andra. Min extrovert vill ta plats.

När jag skriver på bloggen så kan jag befinna mig på en mängd olika platser i huset. Sängen, köksön, soffan, sekretären eller som idag; vid köksbordet. LilleB vill ofta vara vid min sida så då drar jag till mig en köksstol så att han får plats.

Dagens inlägg började jag med att skriva om att inget kommer till oss i livet som vi inte är redo för. Kanske vi känner oss osäkra på vilket steg vi ska ta men samtidigt vet vi. När vi slutar låta hjärnan tänka ut en massa ursäkter som förminskar oss så plockar vi tillbaka vår kraft. Sen blev det detta istället. Kanske plockar jag upp den tanken till ett annat inlägg eller så blir det som med mycket annat…. Jag glömmer bort.

Slutklämmen blir att omfamna det som blir. Bara för att man har en bild över hur det ska se ut så kan det visa sig att det rätta är något helt annat.

Stor Kram från mig, C

Vill du väcka liv i din kreativitet så börjar jag med kreativa övningar i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Häng på vetja! Vi behöver alla lite inspiration i vårt liv!

4 thoughts on “Det har blivit dags att väcka liv i mina drömmar.

  1. Ja du. Som Alan Seale brukar säga: the difference in what you want to happen vs what wants to happen now… Du är klok nog att både förstå skillnaden och låta “what wants to happen happen”! Ser fram emot att följa dig längs vägen.

    1. Detsamma till dig! Du är en sann inspiration som lever ditt liv autentiskt och det tycker jag är så vackert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *